Cele mai frumoase gemene din lume: Toată lumea le admiră

După ce s-au născut, n-a durat mult până când toată lumea a început să vadă cât de frumoase sunt. Există un motiv pentru care gemenele primesc mereu complimente.

Cu niște copii atât de frumoși, e greu ca oamenii să nu-i admire și să nu-i felicite pe norocoșii părinți. Din clipa în care gemenele sale au venit pe lume, Jaqi s-a obișnuit să primească complimente din toate direcțiile; oameni pe care nu-i cunoșteau îi spuneau uimiți: "Oau, sunt atât de frumoase, ar trebui să le bagi în modelling". Așa că asta a făcut.

Când Ava și Leah au împlinit șase luni, femeia a semnat un contract cu o agenție din Los Angeles. Avea deja de crescut un băiețel de doi ani când a făcut acest pas, iar asta a crescut presiunea pe umerii săi, așa că încercarea n-a dat rezultate bune. "Îmi era destul de greu să ies pe ușă în cele mai multe zile, așa că am decis că nu era momentul potrivit pentru asta", a povestit Jaqi. Prima colaborare cu modellingul s-a încheiat după numai trei luni, când mama gemenelor a înțeles că e mai bine ca ele să petreacă mai mult timp cu ea și cu frățiorul lor mai mare, scrie site-ul Givitlove.

Jaqi n-a avut regrete când a renunțat la contract, dar pe măsură ce fetițele creșteau, lucrurile au început să se schimbe. Dorind ca ele să se bucure de copilărie și nevoită să facă față unui program încărcat, Jaqi a evitat să le pună să facă ceva ce nu le-ar fi plăcut și și-a dorit să le ceară părerea. Singura problemă era că Ava și Leah încă nu erau destul de mari ca să aibă opinii și să decidă pentru ele. 

Jaqi și soțul s-au gândit la momentul potrivit pentru a vorbi cu ele despre modelling și cum crede profund în semne, s-a bazat pe cifra sa norocoasă, 7, dându-și seama că nu era doar o coincidență: gemenele sunt născute pe 7 iulie, adică 7/7, scrie eva.ro.

Pe 7 iulie 2017 era a șaptea lor aniversare, așa că mama lor a ales această zi pentru a le vorbi despre viitor. "Le-am prezentat ideea, în așa fel încât, dacă doreau să facă asta pe lângă orele de dans și de înot pe care le aveau în fiecare săptămână, să încerce să fie și modele", a povestit femeia.

Jaqi spune că fetițele adoră să danseze. Prieteni, rude, vecini - toți le roagă să danseze, iar mama lor nu știe de unde au dobândit acest talent. Ava și Leah au fost atrase de modelling, dar cum se măriseră, pătrunderea în acest sector era mai dificilă. Din fericire, un vecin își deschisese un boutique pentru articole pentru copii și avea nevoie de modele ca să-și lanseze afacerea. Acesta a fost primul job al gemenelor. "Oricum aveam nevoie de un set de fotografii cu ele cu care să mă duc la un agent, așa că am văzut asta ca pe o ocazie bună", a povestit mama fetelor.

Ava și Leah erau, totuși, destul de mici, iar machiajul și ținutele glamour le puteau induce modificări de comportament, astfel că Jaqi a avut grijă să ia lucrurile încet. "Mi-am scos aparatul Nikon vechi de zece ani din cutiile pe care le păstram în garaj, le-am făcut niște bucle în păr, le-am dat cu un pic de pudră și am mers să le fac niște poze", a spus femeia.

Ava și Leah arătau minunat, dar asta nu înseamnă neapărat că știau ce au de făcut. Unele lucruri luau timp, iar la început fetițele nu se coordonau și era nevoie de multe cadre pentru o imagine bună. Dar la șase ani de la prima tentativă, Jaqi căuta să le facă un loc în modelling. Tot ce îi lipsea era un agent, iar ea se temea că după șase ani de la debut, nu va reușit să găsească ușor unul. "Încă aveam niște contacte, iar spre suprinderea mea, aproape toți au dorit să-mi vadă fetele", a povestit mama fetelor. 

Până la urmă, au semnat cu două agenții, dar au și dat de necaz. Jaqi s-a gândit că semnând cu două firme, fetele aveau mai multe șanse și erau mai vizibile. Totul a fost perfect până când a primit un telefon de la una dintre agenții: "Bună ziua, dorim să vă anunțăm că putem să vă urcăm fetițele pe podium la Barbie Audition, mâine".

În mod normal, s-ar fi bucurat, dar Jaqi s-a panicat, pentru că fetele urmau să fie duse la același eveniment de celălalt agent. Femeia a discutat cu ambele părți și până la urmă lucrurile s-au aranjat, scrie site-ul citat.

În iulie 2017, mama fetelor a deschis un cont pe Instagram. Habar n-avea ce făcea, dar pagina "a explodat" - în doar cinci luni, contul a ajuns la peste 380.000 de admiratori. Scopul acesteia era să reprezinte un portofoliu pentru agenții și să câștige un nucleu de fani. Dar frumusețea deosebită a fetelor a transformat contul de Instagram într-o afacere de succes. Au contat, însă, și câteva trucuri pe care Jaqi le-a învățat din mers și care au dat roade. "Un lucru pe care-l știu sigur este că totul e despre imagini... așa că nu vă luați un fotograf de duzină ca să economisiți niște bani". Mesajul ei este clar: faceți poze de calitate!

2017 a fost un an excelent pentru gemene și pentru întreaga familie, iar intuiția mamei, că cifra 7 le va purta noroc, s-a adeverit. Ava și Leah sunt foarte talentate, dar și fratele lor mai mare, Chase, este talentat. El a semnat cu aceleași agenții și are un atu în plus - e un actor înnăscut și a jucat în câteva clipuri publicitare. 

N-a durat mult până când succesul fetelor s-a transformat într-o afacere veritabilă - curând, ele au ajuns să aibă șase prezentări și ședințe foto într-o săptămână. Deși un program atât de încărcat ar fi prea obositor pentru niște copii, Ava și Leah nu se mai opreau. Iar aici mama lor păstrează controlul, pentru că este nevoie de echilibru.

Relativ nouă în acest domeniu, Jaqi enumeră pe blogul ei părțile bune și pe cele rele din această lume. Cel mai important lucru pe care l-a învățat este că, înainte de a te lăsa ghidat de cineva, trebuie să te asiguri că știi cu cine te-ai asociat. Un aspect negativ e că această activitate mănâncă mult timp - numai drumurile dus-întors prin traficul infernal din Los Angeles durează 5-6 ore, dar s-au obișnuit și înțeleg că asta face parte din joc.

Jaqi nu ascunde un alt element negativ - comentariile negative. Deși primește o sumedenie de complimente, criticile și acuzațiile nu lipsesc. Ea e în stare să facă față criticilor și să se concentreze pe reacțiile pozitive, dar nu-i mereu ușor. Femeia resimte o presiune mare când încearcă să-și protejeze fetițele și familia și le dă un sfat celor care se grăbesc să o judece, acuzând-o că-și exploatează copiii: "Dacă n-ai ceva bun de zis, nu spune nimic."

Una dintre cele mai întâlnite remarci este că Ava și Leah par tot timpul triste. Câțiva au spus că e un indiciu că sunt forțate să fie modele și că nu le place asta. Ea le răspunde că unii fotografi preferă o expresie solemnă și că dacă le-ar vedea cum sunt în realitate, oamenii n-ar mai crede că sunt triste.

O altă provocare este machiajul - mulți se leagă de asta, considerând că sunt prea mici pentru a fi expuse astfel. Totuși, Jaqi explică: "La aproape orice ședință foto pe care o fac au angajați un hair stilist și un makeup artist. De ce? Pentru că ei știu cum funcționează treaba asta."

Deși valul de negativism este necontenit, comentariul care o enervează cel mai mult pe Jaqi este acesta: "Lăsați-le să fie copii". Chiar o scoate din minți când vede asta, pentru că fetițele nu sunt forțate să facă modelling și le place cum își petrec timpul. Chiar dacă această activitate le ia multe ore, sunt tot niște copii - se joacă la ședințele foto, își fac playlistul muzical în mașină și se hârjonesc, uneori se mai și supără.

Cum mama lor este și managerul lor, fetițele petrec mult timp cu ea și formează o legătură specială: "Le place să petreacă timpul în mașină, una cu cealaltă și cu mine...să fim toate trei fetele împreună."

La capitolul avantaje, pe lângă faptul că le oferă noi experiențe, cunosc oameni noi și își fac mulți prieteni, contează și faptul că gemenele primesc produse noi și ținute de la alte companii și le place să le încerce la ședințele foto. Nu câștigi peste 300.000 de fani pe Instagram într-un timp atât de scurt dacă nu știi ce ai de făcut, notează Givitlove.

De la novice în social media, Jaqi a devenit expertă. Când fetițele sale erau debutante în modelling, nu doar frumusețea lor le-a ajutat să se remarce, ci și ținutele. Ca să fie sigură că ele arătau perfect, a împrumutat haine de la magazinul vecinului și le-a promovat pe Instagram. Metoda a funcționat.

Pe de altă parte, faptul că Ava și Leah primesc tot timpul de lucru nu înseamnă că sunt o familie bogată, atrage atenția mama lor. Au facturi de plătit și costuri pentru ședințele foto, iar banii trebuie să acopere toate cheltuielile. "Bănuiesc că dacă privim în perspectivă, banii pe care noi ca părinți îi scoatem acum... le vor permite să facă banii lor când vor fi la colegiu sau să-și cumpere în viitor o mașină sau o casă", a scris Jaqi pe blog.

source:Eva.ro
2