Black Friday: un maraton de reduceri pentru evenimentele Sporter!

Publicat: 20 noiembrie 2023

Suntem bucuroși să vă prezentăm o oportunitate unică, care coincide cu celebrul Black Friday, unde aveți șansa să vă înscrieți la evenimente la un preț foarte redus!

Chisinau Big Hearts Marathon 2024

Chisinau Big Hearts Marathon este competiția care adună alergători pasionați din întreaga lume. O zi specială în care împărtășim bucuria alergării, învățăm despre perseverență și comunitate, și ne implicăm activ în sprijinirea cauzelor umanitare. Chisinau Big Hearts Marathon este mai mult decât o cursă; este o ocazie de a face parte din ceva mai mare, de a face o diferență în comunitate și de a alerga cu inima deschisă.

Black Friday reducere de 20%: Pe 24-25-26 noiembrie 2023, vă oferim o reducere nemaipomenită de 20% pentru toate distanțele Chisinau Big Hearts Marathon 2024. Este o oportunitate pe care nu vreți să o ratați!

Pentru a profita de reducere, utilizați promo codul MARATHON20 la înregistrare și achitați cu ușurință cu card Visa, MasterCard sau „Радуга” sau în numerar la oficiul Simpals, situat pe strada Calea Orheiului 28/1 până la ora 17:00.

__________________________________

Big Hearts Kids Marathon 2024

Părinți și copii entuziaști! Suntem încântați să vă prezentăm o oportunitate de neegalat pentru Chisinau Big Hearts Kids Marathon 2024, în cadrul Black Friday. Este momentul perfect pentru ca micuții alergători să strălucească!

Ce este Big Hearts Kids Marathon? Este un eveniment sportiv dedicat micilor alergători. Este o ocazie unică de a promova un stil de viață sănătos și de a dezvolta spiritul învingătorului. Big Hearts Kids Marathon este mult mai mult decât o cursă, este o oportunitate de a face parte ceva măreț de la o vârstă fragedă.

Black Friday reducere de 20%: Pe 24-25-26 noiembrie 2023, vă oferim o reducere de 20% pentru toate distanțele Big Hearts Kids Marathon 2024. Este o oportunitate specială!

Pentru a profita de această ocazie, utilizați promo codul KIDSMARATHON20 la înregistrare și achitați cu ușurință cu card Visa, MasterCard sau „Радуга” sau în numerar la oficiul Simpals, situat pe strada Calea Orheiului 28/1 până la ora 17:00.

__________________________________

Maratonul de Craciun by Moldcell

Bucurați-vă de spiritul Crăciunului într-o cursă veselă și plină de căldură pe străzile Chișinăului! La Maratonul de Craciun by Moldcell, veți întâlni căpcăuni, clovni, pisoi fermecați, unicorni, elfi și reni, toți la pas alert. Participă toți! Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de părinți. Kitul de start include numărul de participare, căciuliță de Crăciun și geanta pentru cadouri. Traseul cursei are o distanță de 3 km și este plin cu daruri de Craciun, trebuie doar să le adunați în geantă. Nu uitați să vă anunțați prietenii și să vă înregistrați pentru acest "cald" maraton!

Iar de Black Friday, pe 24-25-26 noiembrie, avem o reducere fierbinte pentru acest maraton.

Pentru a profita de această oportunitate, utilizați promo codul CRACIUN20 la înregistrare și achitați cu ușurință cu card Visa, MasterCard sau „Радуга” sau în numerar la oficiul Simpals, situat pe strada Calea Orheiului 28/1 până la ora 17:00.

__________________________________

Glodiator Mud Race 2024 și TEAM Glodiator Mud Race 2024

Pregătiți-vă pentru aventuri extreme, pline de noroi și distracție la Glodiator Mud Race! Cu mai multe obstacole, mai mult noroi și atmosferă pozitivă, la acest eveniment trebuie de mers! Înscrierile sunt deschise la un preț super redus, așa că nu ratați șansa de a face parte din această experiență unică.

Pentru a profita de înregistrarea cu reducere la cursa individuală, utilizați promo codul GLODIATOR20 la înregistrare și achitați cu ușurință cu card Visa, MasterCard sau „Радуга” sau în numerar la oficiul Simpals, situat pe strada Calea Orheiului 28/1 până la ora 17:00.

Și pentru înregistrarea cu reducere la TEAM Glodiator Mud Race 2024 folosiți promo codul TEAMGLODIATOR20

Nu ratați ofertele, beneficiați de reducere și plăcerea unică de a participa la evenimentele Sporter!

Mai multe detalii și înregistrare pe sporter.md

source:Sporter
0