O tânără din Seattle coace plăcinta americană cu forme geometrice

Plăcinta pe care o tânără din Seattle o scoate din cuptor nu seamănă cu nimic din ceea ce ai văzut până acum. Ți-e milă să mănânci așa ceva!

Cu doi ani în urmă, Lauren Ko, o tânără din Seattle, Statele Unite, a început să facă deserturi artistice. Specialitatea sa este plăcinta cu diferite forme geometrice, culori și arome pe care nu ți-ai fi imaginat că le poți întâlni în combinațiile pe care ea le realizează. Și în niciun caz într-o plăcintă!

Munca în bucătărie pe care o face Lauren este o veritabilă artă, iar adesea cei care îi văd rezultatele pe Instagram cred că ea are studii în artă, design și gastronomie.Adevărul este că ea nu a urmat niciodată un curs de specialitate, ci doar îi place arta. Și uneori e suficient pentru a-ți urma pasiunea.

Născută în San Diego, California, Lauren s-a mutat recent în Seattle, unde și-a deschis propria patiserie, Lolo Lolo Kitchen. Iar de clienți nu duce lipsă - contul său de Instagram atrage o sumedenie de admiratori cărora le plouă în gură de fiecare dată când ea le arată o nouă plăcintă apetisantă cu model geometric perfect și culori vii.

source:Eva.ro
4