Vin Diesel, devastat după ce dublura sa a căzut de la 10 metri

Joe Watts, dublura actorului Vin Diesel, a fost grav rănit luni în timpul filmărilor celui de-al 9-lea film din seria „Fast and Furious/Furios și Iute”. El ar fi în comă indusă, după ce a căzut de la 10 metri și s-a lovit la cap.

Potrivit Daily Mail, incidentul a avut loc în localitatea britanică Leavesden, în timp ce acesta filma o scenă. Totul s-a petrecut chiar sub privirile îngrozite ale actorului Vin Diesel, mai scrie tabloidul britanic, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

„Vin Diesel a fost văzut pe platou câteva secunde mai târziu. S-a uitat la mine complet șocat și cu lacrimi în ochi. A văzut ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Și reprezentanții Studiourilor Warner Bros au confirmat că un bărbat a fost transportat la Spitalul Regal din Londra, după un accident. Producătorii au declarat pentru Deadline că incidentul a avut loc în jurul prânzului.

La rândul lor, reprezentanții poliției au precizat: „Am fost anunțați că un bărbat a fost rănit în timp ce lucra și că e în stare gravă. Un elicopter a venit, iar polițiștii sunt la locul incidentului, unde au deschis o anchetă.”

Tilly Powell, logodnica cascadorului, le-a spus prietenilor ei că „este devastată” și că iubitul ei este în comă indusă, după ce s-a lovit la cap.

„Îl iubesc atât de mult. Îi sunt alături prietenii și familia, să îl ajute să depășească acest moment”, a mai spus ea.

Un alt membru al familiei a declarat pentru Daily Mail: „Tilly e devastată, dar știe riscurile aceste meserii. A crescut cu un tată cascador și ea face același lucru. Știa că sunt expuși unor riscuri, când fac cascadorii periculoase. Tilly e la spital cu Joe și se roagă ca el să se facă bine.”

Cei doi sunt într-o relație de patru ani și ar urma să se căsătorească anul viitor.

„Joe este unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit. Toată lumea îl iubește”, a mai spus o rudă. Joe Watts este cascador de profesie. a mai jucat anterior în Kingsman, Spider Man și Game of Thrones.

În 2002, Harry O’Connor, care era dublura lui Vin Diesel într-un film, a murit pe platoul de filmare, în Praga, în timp ce filma o scenă.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.