Viaţa lui Whitney Houston, povestită într-un film

După succesele neaşteptate ale unor Bohemian Rhapsody şi Rocketman, studiourile de la Hollywood au pus ochii pe un film biografic dedicat lui Whitney Houston.

Noua producţie împrumută titlul unuia din hiturile cântăreţei, I Wanna Dance With Somebody, şi va fi realizat în strânsă colaborare cu familia Houston. Evident, asta înseamnă că sunt mari şanse ca viaţa artistei să fie minuţios revizuită la trecerea pe marele ecran, scrie cinemagia.ro.

De scenariu se va ocupa Anthony McCarten, care a scris Bohemian Rhapsody şi a fost răspunzători şi de alte două biopic-uri de succes: The Darkest Hour, despre Winston Churchill, şi The Theory of Everything, despre Stephen Hawking. Pentru scenariul lui The Theory of Everything McCarten a fost recompensat cu premiul Oscar.

"Suntem foarte norocoşi să avem parte, în realizarea acestui film, de sprijinul şi sfaturile celor care au fost cel mai aproape de Whitney. Lucrez îndeaproape cu ei pentru a spune povestea autentică a acestui talent fără seamăn, dispărut mult prea devreme dintre noi. Este o incredibilă responsabilitate, o mare provocare şi un adevărat privilegiu să readucem pe ecran acele interpretări ieşite din comun, cântecele atât de iubite şi extraordinara călătorie" a lui Whitney Houston, a declarat McCarten pentru publicaţia Deadline.

Nu se ştie în acest moment cine va interpreta rolul principal, dar ne putem aştepta ca producătorii să prefere soluţia din Bohemian Rhapsody (Rami Malek nu a interpretat vocal cântecele lui Freddie Mercury), din simplul motiv că puţine sunt vocile în stare să o egaleze pe cea a lui Whitney Houston. Ne aşteptăm ca filmul să se lanseze în 2022, când se împlinesc trei decenii de la The Bodyguard, mare hit cinematografic şi vocal al cântăreţei.

source:Cinemagia.ro
0