Vezi cum vor fi dialogurile sub apă din filmul Aquaman

Multe dintre dialogurile peliculei Aquaman vor avea loc în lumea subacvatică, astfel încât fanii Universului Cinematografic Marvel au fost curioşi să afle cum a abordat regizorul James Wan acest aspect al filmului.

În Justice League, am văzut-o pe Mera (Amber Heard) creând o sferă uriaşă sub apă pentru a putea vorbi cu Arthur Curry/Aquaman (Jason Momoa). Scena a fost criticată masiv de către fani, care au spus că locuitorii Atlantidei nu ar fi avut nevoie de aer pentru a comunica.

„Cred că unii oamenii exagerează cu acest lucru. Vor vorbi pur şi simplu”, a menţionat Wan, citat de EntertaimentWeekly.com.

Potrivit presei americane de film, ce a putut vedea deja 15 minute din Aquaman, personajele vorbesc normal, chiar dacă sunt sub apă. A fost adăugat însă un efect special, care sugerează mişcarea undelor sonore. Iată că Wan a apelat, aşadar, la o soluţie cât se poate de simplă pentru a reda modul în care comunică personajele în lumea fantastică de sub ape. Iar producătorii au fost încântaţi de întregul său aport: „James a făcut o treabă nemaipomenită cu acest film. Vă va transporta pe o tărâm diferit, o lume subacvatică imaginată într-un mod nemaivăzut până acum”, a spus Toby Emmerich de la Warner Bros..

Cu Nicole Kidman, Patrick Wilson şi Willem Dafoe în distribuţie – alături de Heard şi Momoa – Aqaman se lansează la noi pe 21 decembrie. Un trailer al filmului se lasă încă aşteptat. Acesta a fost însă prezentat în premieră pe 11 iunie, un faţa unui public restrâns, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică – CineEurope, desfăşurat anul acesta între 11 şi 14 iunie, la Barcelona.

source:Cinemagia.ro
0