Vestea pe care fanii Avatar o așteaptă de 10 ani! Ce s-a aflat despre continuări

A fost filmul care a bătut toate recordurile la box office în 2009. După succesul uriaș, James Cameron a anunțat că are de gând să facă alte patru filme "Avatar". Acum, vine cu o nouă veste, scrie filmnow.ro.

Așteptarea continuărilor "Avatar" se apropie de final, întrucât părțile 2 și 3 s-au filmat deja, potrivit The Independent. Al doilea lung-metraj al seriei va avea premieră pe 18 decembrie 2020, iar al treilea va fi lansat un an mai târziu, pe 17 decembrie 2021. 

Așadar, în următorii ani, vom avea parte de "Avatar: The Way of Water" și "Avatar: The Seed Bearer", urmând că, dacă acestea vor avea succes, să primim și "Avatar: The Tulkun Rider" și "Avatar: The Quest for Eywa". 

Chiar dacă primul film din următoarea serie va apărea abia în 2020, știm deja și cine sunt noii actori care vor juca alături de Sam Worthington și Zoe Saldana. Personajele Jake Sully și Neytiri vor avea un rol crucial în continuări, copiii și familiile celor doi fiind personajele principale în continuările lung metrajului care a făcut furori în 2009. 

Regizorul a povestit că a introdus un fir narativ de familie, asemănător cu cel din seria "Nașul": "Sunt tata a 5 copii, așa că m-am întrebat cum ar arăta povestea dacă ar fi o dramă de familie"

Britain Dalton, Filip Geljo, Jamie Flatters, Bailey Bass, Trinity Bliss, Jack Champion și Duane Evans Jr. vor fi tinerii Na’vi care vor trăi noi aventuri pe Pandora: "Ei reprezintă generația viitoare de pe Pandora și au un rol foarte important nu doar în această primă parte, ci în toate filmele pe care urmează să le facem", a încheiat producătorul. 

Alături de novicii industriei, din distribuție vor face parte și Kate Winslet, Sigourney Weaver, David Thewlis și Oona Chaplin.

source:filmnow.ro
0