Trailerul Fast and Furious 9 vine cu scene de acțiune care îți taie respirația

Duminică, 2 februarie, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente sportive din SUA: Super Bowl. 

În finala desfășurată pe Rock Stadium din Miami Gardens, Florida, s-au întâlnit echipele Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers. Mai multe trailere așteptate de cinefilii din întreaga lume au fost difuzate în pauza destinată reclamelor, chiar dacă 30 de secunde din timpul de emisie a spoturilor costă 4,5 milioane de dolari. Cel mai spectaculos trailer difuzat a fost Fast and Furious 9. Acest al nouălea film, cu lansarea în luna mai, continuă o franciză care a rezistat timp de două decenii și care are încasări globale de peste 5 miliarde de dolari.

După ce Universal Pictures a lansat un teaser înainte de weekend, în care familia lui Dom (Vin Diesel) duce o viață idilică departe de orice griji, iată că în timpul marelui meci a fost difuzat un trailer extins, în care întelegem despre ce amenințare vorbea Letty (Michelle Rodriguez), privind cu îngrijorare către Brian, fiul ei și al lui Dom. Trailerul extins reia secvența din teaser cu Dominic Toretto (Vin Diesel) în postura de tată, pe fondul unui peisaj idilic, cu lumină caldă. Norii negri vin tot din partea familiei - mai exact de la fratele înstrăinat al lui Dom, jucat de John Cena. Numai la o franciză de anvergura lui Fast & Furious mai putem închide ochii că această informație apare abia în al nouălea film din serie.

Cert e că personajul lui John Cena, apărut de nicăieri, a făcut echipă cu Cipher (Charlize Theron), iar până la finalul trailerului vedem că zeița cyberterorism-ului întoarce armele împotriva lui. Cipher apărea prima dată în Fate of the Furious. Jakob (John Cena) dovedește în câteva secunde (din trailer) că este un asasin de temut și un șofer aproape fără egal. Cei doi frați-rivali vor apăsa la maxim pedala accelerației într-o cursă pe viață și pe moarte, în mașini exotice tunate și scene de acțiune ce pur și simplu îți taie respirația.

Acțiunea duce personajele de la Londra la Tokyo, din America Centrală la Edinburgh, dintr-un buncăr secret din Azerbaidjan până pe străzile din Tbilisi (Georgia), scrie movieweb.com. Pe drum, vechi prieteni își vor face apariția, precum și noi dușmani, istoria va fi rescrisă, iar familia va fi pusă la încercare mai mult ca niciodată.

Dintre prietenii care reînvie pentru acest al nouălea film îl vedem pe Han Lue (portretizat de Sung Kang). A apărut pentru prima dată în The Fast and the Furious: Tokyo Drift, în calitate de mentor al lui Sean Boswell, murind într-o coliziune provocată de Deckard Shaw în punctul culminant al filmului...

F9 este regizat de Justin Lin, aflat la cârma unui film din această franciză pentru a cincea oară, scrie Collider. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren revin în acest al nouălea film. Noile fețe vor fi Cardi B, în rolul unei femei din trecutul lui Dom și senzația Reggaeton Ozuna, scrie movieweb.com.

source:Cinemagia.ro
0