Top cele mai apreciate filme de animație în 2019

După un an plin de animații, remake-uri și pelicule originale, jurnaliștii de la Insider au ales cele mai bune filme pentru copii care au fost lansate în 2019.

De la "How To Train Your Dragon" până la "Spies in Disguise", acestea sunt peliculele numai bune de urmărit împreună cu familia:

"The Lego Movie 2: The Second Part"

Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetățenii întâmpină acum o nouă amenințare: Lego Duplo, invadatorii din spațiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

"Captain Marvel"

Acțiunea noului film „Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei.

"Detective Pikachu"

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

"Toy Story 4"

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătura găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

"The Lion King"

În remake, Disney poartă publicul într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl sau, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

“How to Train Your Dragon: The Hidden World”

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

"Dora and the Lost City of Gold"

Dora, o tânără exploratoare, pornește, însoțită de câțiva prieteni, într-o aventură în căutarea părinților ei. Adolescenta nu doar că vrea să-și salveze părinții, dar și să afle povestea din spatele unui misterios oraș de aur dispărut.

"Frozen 2"

Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Inițial, cea mai mare provocare a poveștii pare să fie dorința lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere în căsătorie pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie.

"Spies in Disguise"

Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmnow.ro
0