Tom Cruise vrea să construiască un sat pentru a relua filmările Misiune: Imposibilă 7

Tom Cruise plănuiește să construiască un "sat" liber de Covid-19, pentru că echipa din "Misiune: Imposibilă" 7 să fie protejată, iar astfel să poată fi reluate filmările.

Actorul și producătorul în vârstă de 57 de ani și celelalte staruri-Simon Pegg, Alec Baldwin, Vanessa Kirby și Rebecca Ferguson-ar urma să locuiască în rulote VIP Winnebago și să ajungă pe platourile de filmare prin intermediul unui circuit special gândit pentru a-i proteja de coronavirus, transmite filmnow.ro.

Lansarea "Mission Impossible 7" a fost amânată din iulie 2021 pe 19 noiembrie 2021, după ce pandemia de coronavirus a forțat echipa să se relocheze din Veneția în Marea Britanie, pentru ca apoi filmările să fie amânate pe o perioadă nedeterminată. 

O sursă a declarat pentru The Sun: "Filmul are deja întârzieri mari și nu sunt semne că lucrurile vor reveni curând la normal, iar aceasta ar putea fi o soluție pentru a se mișca lucrurile rapid și în siguranță".

Este dificil să găsești camere de hotel libere în această perioadă, așa că în varianta propusă de Tom starurile vor locui împreună într-un camping de lux și vor putea lucra astfel alături de restul echipei. 

"Este costisitor, dar Tom întotdeauna face lucruri mărețe și mai bine decât toți", a adăugat sursa respectivă. 

Filmele Mission: Impossible au avut mereu succes la box office și este și în interesul studioului ca situația să revină la normal cât mai rapid. Informațiile nu au fost deocamdată confirmate de reprezentanții lui Tom Cruise. 

Regizorul asistent Tommy Gormley a spus marți la BBC Radio 4 că Paramount speră ca filmările la blockbusterul cu Tom Cruise  să fie reluate din toamnă și să poată fi" vizitate toate țările" unde plănuiau să filmeze inițial. 

'"Sperăm să începem să filmăm din nou în septembrie. Urma să se întâmple în Veneția, eram chiar în toiul pregătirilor când a început toată nebunia în februarie  – așa că a trebuit să plecăm din Italia".

Christopher McQuarrie, care a regizat și Rogue Nation și Fallout, se află și la cârma acestei pelicule.

source:filmnow.ro
0