Tom Cruise revine pe marile ecrane într-unul dintre cele mai așteptate filme

Tom Cruise revine la rolul care l-a consacrat, cel de pilot de luptă, în Top Gun 2, unul dintre cele mai așteptate filme din ultimii ani, în care mai joacă Jennifer Connelly și Jon Hamm.

Tom Cruise a participat la convenția Comic-Con din San Diego și și-a surprins fanii prezentându-le primul trailer oficial al filmului Top Gun: Maverick. Trailer-ul îl arată pe Cruise din nou în rolul lui Maverick, care de această dată se confruntă cu probleme legate de tehnologia modernă, drone și o nouă generație de piloți de luptă. Actorul a descris filmul ca fiind „o scrisoare de dragoste adresată aviației”.

În alte roluri mai apar Miles Teller, ca fiul lui Goose, interpretat în filmul original de Anthony Edwards, care devine protejatul lui Maverick. Alături de el mai joacă Glenn Powell, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Jay Ellis și Val Kilmer, care revine în rolul lui Iceman.

Producția la Top Gun: Maverick a început încă din 2010, filmul fiind regizat de Joseph Kosinski, care a mai lucrat cu Tom Cruise la pelicula SF Oblivion, scrie elle.ro.

„Aviatorii s-au întors, la fel și nevoia pentru viteză”, a declarat Tom Cruise. „O să avem aparate foarte, foarte rapide. Va fi un film foarte competitiv, la fel ca primul, dar este o evoluție pentru Maverick”.

Top Gun: Maverick va ajunge pe marile ecrane pe 16 iunie 2020 și poți vedea mai jos trailer-ul.

source:Elle.ro
0