Thrillerul Marvel Văduva Neagră la cinema din 8 iulie

“Black Widow”, un nou action-thriller Marvel din seria Avengers, o are în prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei.

“Black Widow” (Văduva neagră), o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători, va avea premiera în România în data de 9 iulie.

Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față repercursiunilor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

“Am simțit de la bun început, de la primele discuții despre un potențial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson, cea care o interpretează, după cum era de așteptat, pe Natasha Romanoff.

“Cum am mai jucat acest personaj în ultimii ani, am vrut sa ma asigur că rolul va genera satisfacție și pentru mine și pentru fani”, mai spune actrița.

Producătorul Kevin Feige, președintele și directorul de creație al Studiourilor Marvel, spune că personajul Natasha Romanoff a stârnit interes de la apariția sa în “Iron Man 2”, producție a anului 2010.

“Are o poveste atât de bogată! În toate celelalte filme din serie am făcut referire la diverse detalii din biografia ei. De data aceasta am abordat povestea dintr-o altă perspectivă, complet neașteptată. Natasha s-a confruntat cu multe probleme în ultima vreme – mai ales că descoperim indicii despre ele în celalalte filme – unele dintre ele chiar surprinzătoare pentru oameni”.