Star Wars: The Rise of Skywalker: primul la box office-ul nord-american

A noua şi ultima parte a seriei „Star Wars“, „Star Wars: The Rise of Skywalker“, regizat de J. J. Abrams, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, însă cu încasări sub aşteptări.

Lungmetrajul SF „Star Wars: The Rise of Skywalker“ a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 175,5 milioane de dolari, notează news.ro. 

Suma este mult sub celelalte două filme din trilogie, „The Last Jedi“ (2017) - 220 de milioane de dolari şi „The Force Awakens“ (2015) - 248 de milioane de dolari. Cu toate acestea, „The Rise of Skywalker“ a avut al treilea cel mai bun debut din luna decembrie din toate timpurile, transmite adevărul.ro.

În primul weekend, filmul regizat de J.J. Abrams, cu Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Richard E. Grant, Keri Russell şi Lupita Nyong'o în distribuţie, a generat la nivel global încasări de 373,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.   

Ultimul film din saga îi găseşte pe supravieţuitorii Rezistenţei care se confruntă din nou cu Primul Ordin, iar acţiunea are loc la ceva timp după cea din „The Last Jedi“ (2017).

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Adevarul.ro
0