Ryan Gosling se întoarce înapoi în spațiu în noul film cu astronauți

Ryan Gosling va juca într-o adaptare a romanului Project Hail Mary, scris de autorul lui The Martian, Andy Weir, dar de data asta cu regia semnată de către Phil Lord și de către Chris Miller. Cei doi au semnat producția filmului Marțianul. Ryan Gosling se întoarce înapoi în spațiu în noul film cu astronauți.

Gosling va juca rolul unui astronaut în SF-ul care urmează să fie produs sub egida MGM de către Amy Pascal, scrie publicația Variety.

Lord și Miller au avut o relație îndelungată cu Pascal, care a supervizat filmele celor doi: Cloudy with a Chance of Meatballs, 21 Jump Street și 22 Jump Street de la Sony Pictures. Cei trei, de asemenea, au semnat producția animației Spider Man Into the Spider-Verse.

Noul film a fost anunțat, inclusiv cu participarea lui Gosling, în luna martie, scrie cinemagia.ro. Povestea este despre un astronaut aflat, singur, pe o navă spațială, care încearcă să salveze planeta. Random House va publica romanul, cunoscut drept Project Hail Mary, în primăvara lui 2021.

În 2017, Lord și Miller au semnat pentru regia unei adaptări cinematografice a romanului lui Weir Artemis, povestea un jaf plasată pe lună. Cei doi nu au mai regizat un film de când au fost concediați de la Solo: A Star Wars Story, dar semnează acum producția la animația Connected, programată pentru premieră pe 23 octombrie.

source:Cinemagia.ro
0