Robert Pattinson va fi protagonistul noului film Batman

Noul film Batman, la care Ben Affleck a renunţat în favoarea lui Matt Reeves, aflat acum la cârmă, pare că şi-a găsit protagonistul.

Robert Pattinson a fost ales în rolul central, scrie Variety.com. Surse ale publicaţiei menţionează că actorul este pe primul loc în preferinţele realizatorilor, iar contractul este pe cale să fie încheiat. Potrivit Empire.com, cea de-a doua variantă ar fi Nicholas Hoult (filmele X-Men, The Favourite, Tolkien). 

Reeves (care s-a ocupat de Dawn of the Planet of the Apes şi War for the Planet of the Apes) a trecut în scaunul regizoral în ianuarie 2017 şi, cum proiectul a suferit modificări, iar Affleck a renunţat şi la rolul supereroului, nu doar la regie, a avut libertatea alegerii celui care îl va interpreta pe noul Batman.

Fostul star al lui Twilight, în vârstă de 32 de ani, va fi cel mai tânăr actor care va îmbrăca costumul Cavalerului Negru, scrie cinemagia.ro. Pentru a se asigura că nu repetă eşecul lui Justice League şi Batman V Superman: Dawn of Justice, producătorii i-au lăsat lui Reeves cât mai mult timp să se ocupe de proiect.

Pattinson a fost distribuit în rol în ciuda faptului că scenariul suferă încă modificări. Pre-producţia va începe în această vară, iar lansarea este programată pentru 25 iunie 2021.

Actorul se pregăteşte acum de filmările unei alte producţii Warner Bros., noul film al lui Christopher Nolan, încă neintitulat.

source:Cinemagia.ro
0