Reese Witherspoon: Elle Woods a fost rolul vieții mele

Reese Witherspoon a aniversat 20 de ani de la premiera „Blonda de la Drept”/„Legally Blonde”, cu fotografii rare din culisele filmărilor din 2001: „Să o joc pe Elle Woods a fost rolul vieții mele”.

„Dumnezeule ….#LegallyBlonde a avut premiera acum 20 de ani! Timpul zboară când ești ocupat să folosești un jargon juridic în viața ta de zi cu zi. Dar într-adevăr ... să o joc pe Elle Woods a fost rolul vieții mele și sunt atât de onorată că am putut să-i spun povestea, vouă tuturor”, a scris Reese, în vârstă de 45 de ani.

„Fiecare meme, fiecare tocă de absolvent, număr muzical, costum de Halloween mi-au adus atât de multă bucurie în ultimele două decenii! Mă întreb ... ce va face Elle în continuare?”

„Mulți oameni din lumea întreagă au venit și mi-au spus de-a lungul timpului: 'Elle Woods m-a inspirat să merg la Facultatea de Drept'. Sau 'Elle Woods m-a ajutat să am încredere în mine'.”

Lansat în 13 iulie 2001, „Legally Blonde” spune povestea lui Elle Woods care decide să-l urmeze pe fostul ei iubit la Harvard Law School. În timp ce mai nimeni nu o ia în serios, Elle este determinată să câștige respectul tuturor colegilor și un proces important.

source:filmnow.ro
0