Rami Malek a refuzat să interpreteze un antagonist cu motivații religioase în Bond 25

Starul lui Bohemian Rhapsody a avut o discuție în acest sens cu regizorul Cary Joji Fukunaga.

Actorul Rami Malek a dezvăluit într-un interviu acordat publicației britanice Daily Mirror că pentru rolul villain-ului din Bond 25 i-a pus regizorului Cary Joji Fukunaga o condiție. Starul de origine egipteană nu-și dorea să interpreteze un fundamentalist, pentru a nu întări ideea stereotipului religios al terorismului.  

Rami s-a temut că Fukunaga se va folosi în acest sens de originile sale egiptene, însă a realizat după discuția cu cineastul că acesta are în minte un tip total diferit de terorist.

„I-am spus regizorului că nu mă pot identifica cu un terorist ale cărui fapte reflectă o ideologie ori o religie. Și că, dacă din acel motiv m-a ales, nu poate conta pe mine.”, a spus Malek. Actorul a adăugat apoi: „Avea, clar, o altă viziune aspura personajului”.

Chiar dacă s-a născut în Statele Unite ale Americii, Rami Malek este foarte atașat de tot ce înseamnă cultura egipteană, și este mândru de originea sa, lucru pe care l-a subliniat și în discursul său de Oscar de anul acesta, când a fost recompensat pentru rolul din Bohemian Rhapsody.

Bond 25, unde Daniel Craig va juca pentru ultima oară rolul agentului 007, se va lansa în 2020.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0