Primul film de la Disney care ajunge în cinematografe după pandemie

Planul de lansare al celor de la Disney a fost pus pe butuci din cauza pandemiei, dar gigantul din domeniul divertismentului are deja un proiect bine definit pentru a reveni în activitate.

Nimeni nu știe ce se va întâmpla peste o lună sau două, din cauza pandemiei de Covid-19. Singurul lucru sigur este că măsurile de relaxare a restricțiilor de circulație sunt implementate în fiecare colț al mapamondului. Pornind de la această situație, CEO-ul Disney este optimist că în luna iulie vom merge din nou la cinema, transmite playtech.ro.

Primul film din portofoliul Disney care va ajunge în cinematografe în următoarea perioadă este Mulan, o ecranizare live-action a animației din 1998 cu același nume. Noul Mulan ar fi trebui să ajungă în cinematografe în luna martie a acestui an. Din cauza crizei din domeniul sănătății, lansarea a fost amânată până pe 24 iulie. Deși unii ar putea considera prea optimist respectivul termen, oficialii Disney sunt optimiști.

Chiar dacă nu avem nicio garanție în acest sens, nu este deloc exclus să ajungem în cinematografe peste câteva luni, fie și cu numeroase restricții, precum un loc liber între persoanele din sală. Mai greu de înțeles este însă motivația celor de la Disney. De ce ar vrea să-și aducă o super producție în cinematografe, când sălile cu siguranță nu vor fi pline? ”La Disney, suntem o grămadă de optimiști, iar eu cred că este o perioadă de lansare foarte bună pentru acest titlu, în particular.”, a declarat Bob Chapek într-un interviu acordat celor de la CNBC.

Cel mai probabil, motivația ține de un plan pe termen lung care nu a fost încă făcut public. În plus, chiar dacă nu face foarte mulți bani în cinematografe, Disney poate băga foarte rapid Mulan pe Disney+ și să mai atragă niște abonați. Banii din spatele acestei producții cu siguranță nu sunt pierduți. A făcut deja asta cu Onward al celor de la Pixar, o animație care a devenit foarte populară după ce a ajuns online.

source:playtech.ro
0