Personajul interpretat de Paul Walker va aparea în Fast & Furious 9

Brian O'Conner, personajul interpretat de Paul Walker, ar putea să apară în Fast & Furious 9.

Informația nu a fost deocamdată confirmată de Universal, însă reporterul Daniel Richtman a anunțat pe Twitter la începutul lunii că a primit informații importante legate de distribuția filmului și că nu știe ce să simtă vizavi de repsectivele vești.  

Apoi, săptămâna trecută, a scris: "A trecut destul de mult timp. Îl aduc înapoi pe Brian în FF9." Fanii seriei nu au fost deloc încântați însă de această veste, cei mai mulți spunând că este lipsă de respect față de Paul Walker. 

Paul Walker a fost parte din franciza Fast & Furious încă de la început, apărând alături de Vin Diesel în 2001, în The Fast and the Furious. S-au reîntâlnit în 2009, în Fast & Furious, apoi în 2011's, în Fast Five, în 2013's, în Fast & Furious 6 și în 2015, în Furious 7. 

În timpul vacanței de Ziua Recunoștinței, în 2013, s-a produs tragedia care a șocat Hollywood-ul: Paul Walker a murit la 40 de ani, în urma unui grav accident auto. 

Acum, mai multe surse susțin că personajul lui Walker ar putea reveni în amintirile lui Dominic Toretto's (Vin Diesel) în noul FF9. Anul acesta, chiar unul dintre frații lui Paul Walker spunea că orice este posibil și că Brian O'Conner ar putea să apară în noul film al francizei. 

Regizorul Justin Lin a anunțat săptămâna trecută că au început filmările la Fast & Furious 9, care ar urma să fie lansat în mai 2020. Franciza se va încheia cu Fast & Furious 10, gândit să apară în 2 aprilie 2021, transmite filmnow.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmnow.ro
0