Noua aventură a lui Tom și Jerry, într-un film regizat de Tim Story

Un amestec atrăgător de animație clasică și acțiune live, noua aventură a lui Tom și Jerry îi obligă pe cei doi să facă imposibilul: să colaboreze pentru a salva ziua.

După mai mult de 80 de ani în care rivalitatea dintre ei a distrat publicul de toate vârstele, cu siguranță, fiecare dintre noi și-a ales preferatul, fie că îl preferăm pe Tom sau îl susținem pe Jerry. Cei doi ne surprind cu noi aventuri, în lumea reală, din 1 iunie, în cinematografele din România.

În filmul „Tom și Jerry”, regizat de Tim Story, este reaprinsă una dintre cele mai iubite rivalități din istoria filmului, când Jerry se mută în cel mai bun hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, iar planificatoarea evenimentului, Kayla, este astfel forțată să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să îi distrugă cariera, nunta și, eventual, hotelul în sine. Dar, în curând, apare o problemă și mai mare: un personaj diabolic și ambițios care conspiră împotriva celor trei.

Un amestec atrăgător de animație clasică și acțiune live, noua aventură a lui Tom și Jerry deschide un nou drum pentru îndrăgitele personajele obligându-i să facă, în cele din urmă, imposibilul... să colaboreze pentru a salva ziua.

Rolurile principale în filmul „Tom și Jerry” sunt jucate de pe Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Colin Jost, Rob Delaney, Pallavi Sharda, Jordan Bolger, Patsy Ferran, Nicky Jam, Bobby Cannavale, Lil Rel Howery  și Ken Jeong.

Filmul a fost regizat de Tim Story („Fantastic Four”, „Think Like a Man”, „Barbershop”) și produs de Chris DeFaria („The LEGO Movie 2”, „Ready Player One”, „Gravity”).

Scenariul a fost scris de Kevin Costello, pe baza unor personaje create de William Hanna și Joseph Barbera. Producători executivi ai filmului sunt: Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman și Allison Abbate. Echipa de creație și producție îi include pe: directorul de fotografie Alan Stewart, designerul de producție James Hambidge, editorul Peter S. Elliot și designerul de costume Alison McCosh. Muzica a fost compusă de Christopher Lennertz.

Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group prezintă un film Tim Story, „Tom și Jerry” distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures.


source:Cinemagia.ro
0