Netflix a lansat primul trailer pentru filmul „Breaking Bad“

Netflix a lansat primul trailer pentru filmul intitulat „El Camino: A Breaking Bad Movie“, continuarea serialului de succes, şi a anunţat că premiera este programată pentru luna octombrie a acestui an. În plus, după îndelungi speculaţii, platforma a confirmat că Aaron Paul îşi reia rolul, transmite adevărul.ro.

„El Camino: A Breaking Bad Movie“ va fi lansat în data de 11 octombrie pe Netflix, potrivit The New York Times, citat de News.ro.  

Această urmare a serialului, la şase ani după difuzarea ultimului episod, spune povestea aventurilor lui Jesse Pinkman (Aaron Paul), fostul acolit al lui Walter White (interpretat de Bryan Cranston). Jesse a fost văzut ultima dată când părăsea un campus nazist către o destinaţie necunoscută. „După evadarea dramatică, Jesse trebuie să facă pace cu trecutul său pentru a putea întrevede un viitor“, se arată în scurtul sinopsisc.  

Filmul a fost scris şi regizat de Vince Gilligan, creatorul „Breaking Bad“, şi va fi difuzat pe AMC după premiera pe Netflix. Serialul a fost difuzat pe reţeaua de cablu din 2008 până în 2013. În primul teaser difuzat, Skinny Pete apare în momentul în care este interogat şi refuză să dea informaţii despre locul unde se află Jesse Pinkman. 

„Breaking Bad“ povesteşte metamorfoza unui profesor de chimie, interpretat de Bryan Cranston, într-un machiavelic baron al drogurilor.

„Breaking Bad“ a fost premiat cu un Glob de Aur, iar actorul Bryan Cranston a primit acelaşi trofeu pentru cea mai bună interpretare într-un serial. În plus, a fost laureat cu 16 premii Emmy, un trofeu BAFTA şi trei SAG (Screen Actors Guild) Awards.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Adevarul.ro
0