Megablockbusterul Furios și iute 9 îşi amână premiera

Programat pentru lansare în a doua jumătate a lunii mai, megablockbusterul Furios și iute 9 îşi amână premiera pentru 2 aprilie 2021.

Este cea mai consistentă amânare cauzată de pandemia COVID-19. Reprezentanţii echipei au transmis acum câteva ore un mesaj fanilor pe reţelele de socializare, transmite cinemagia.ro.

Adresat „familiei noastre de fani Fast din întreaga lume”, mesajul este următorul: „Ştim foarte bine cât de mult ne iubiţi şi cu câtă nerăbdare aşteptaţi următorul capitol din saga noastră. De aceea ne este extrem de dificil să anunţăm că va trebui să mutăm data premierei. A devenit recent foarte clar că nu va fi posibil pentru fanii noştri din întreaga lume să vadă filmul în mai. Mutăm premiera globală a filmului în aprilie 2021, premiera nord-americană urmând să aibă loc pe 2 aprilie. Suntem conştienţi că sunteţi cu toţii dezamăgiţi, că va trebui să mai aşteptaţi puţin, dar facem schimbarea dintr-un motiv de o importanţă extraordinară: siguranţa tuturor. (...) Ne vedem primăvara viitoare”.

Furios şi iute 9 este al doilea megablockbuster a cărui lansare se amână, primul fiind No Time to Die, amânat şase luni pentru o premieră în noiembrie 2020. Şi aşteptatul horror A Quiet Place: Part II, a cărui premieră ar fi trebuit să aibă loc chiar săptămâna viitoare, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată în curând.

source:Cinemagia.ro
0