Gal Gadot va reveni în rolul lui Gisele din seria Fast and Furious

Publicat: 29 decembrie 2022

Numeroși jucători importanți ai seriei Fast & Furious revin pe marele ecran pentru Fast X, cel de-al zecelea și penultimul episod din populara serie de filme, și se pare că și Gal Gadot se va întoarce în rolul lui Gisele. 

Anterior, Gadot a mai apărut în Fast & Furious în rolul Giselei Yashar, în cel de-al patrulea film din serie. A mai revenit în rol și pentru continuările Fast Five și Fast & Furious 6, și a mai apărut și într-o scenă din Furious 7, dar materialul filmat a ajuns să fie șters. De atunci încoace, Gadot nu a mai apărut în seria de filme. Totuși, acum, The Direct a anunțat că Gadot revine în rolul lui Gisele.

Actrița va avea parte de o companie bună, pe măsură ce distribuția va marca mai multe reîntâlniri notabile. În plus, pe lângă reunirea cu familia Fast & Furious, actrița va reveni pe marele ecran încă o dată cu colegul de platou din Justice League Jason Momoa, care va juca rolul unui erou negativ în Fast X.

Chiar dacă Gisele, aparent, și-a pierdut viața în Fast & Furious 6, sacrificându-se pentru a-l salva pe Han, nu e totuși imposibil ca ea să fie readusă în serie. În fond, sacrificiul lui Han a avut loc în explozia din The Fast and the Furious: Tokyo Drift, dar Kang a revenit suprinzător în F9, scrie movieweb.com. Așadar, nu e ceva exagerat să fie readusă la viață  Gisele, deși e posibil ca aceasta să apară într-o scenă de flashback.

Ce urmează pentru Gal Gadot?

Ceea ce știm este că agenda lui Gal Gadot s-a eliberat după ce un proiect important pe care îl avea în pregătire s-a oprit în faza de dezvoltare. Ea urma să revină cu un alt lungmetraj în rolul Wonder Woman, sub cârma regizoarei Patty Jenkins, dar - alături de numeroasele schimbări la studiourile DC - această continuare a fost de asemenea blocată.

Rămâne neclar dacă Gadot va reveni în rolul Wonder Woman în oricare dintre proiectele DCU , dar cel de-al treilea film de sine stătător al ei se pare că nu va fi produs, cel puțin nu pentru moment.

Între timp, Gadot va juca într-un nou thriller de spionaj la Netflix. Supranumit Heart of Stone, filmul va avea regia semnată de către Tom Harper. În film vor mai juca Jamie Dornan și Sophie Okonedo.

source:Afisha.md
0