Filmul The Others va avea parte de un remake

The Others, filmul în care Nicole Kidman a jucat rolul principal, va avea parte de un remake. Universal Pictures și Sentient Entertainment fac echipă pentru a readuce pe marile ecrane thriller-ul de succes din 2001.

Studioul a obținut drepturile pentru peliculă originală de la Sentient, transmite filmnow.ro.

The Others a fost una dintre marile surprize de la box-office în vara anului 2001, lungmetrajul obținând incasări de $96,5 milioane la box-office-ul american și de $209,9 milioane la cel internațional, la un buget de doar 17 milioane de dolari. 

Acțiunea în The Others este centrată pe Grace Stewart (Nicole Kidman), o mamă care locuiește într-un conac vechi, din 1945, cu cei doi copii ai săi (Alakina Mann și James Bradley), care au o boală rară, caracterizată de fotosenisibilitatea la lumină. Acesta este motivul pentru care femeia a ales această locuintă atât de intunecată. Grace începe să creadă curând că această casă este locuită și de alții, mai exact de fantome. 

Din distribuția filmului au mai făcut parte Fionnula Flanagan, Christopher Eccleston și Eric Sykes. Scenariul și regia au fost semnate de  Alejandro Amenabar (The Sea Inside, Agora, Regression). 

Nu se știe dacă Alejandro Amenabar se va implica în acest remake.

source:filmnow.ro
0