Filmările la Avatar 3 sunt aproape încheiate

Filmările la ''Avatar'' 3 sunt aproape încheiate, asigură regizorul James Cameron.

Filmările la ''Avatar 2'' s-au încheiat, a anunţat regizorul, producătorul şi scenaristul James Cameron.

Filmul este gata în proporţie de ''95 la sută'', susține acesta, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

Regizorul în vârstă de 66 de ani a pierdut ''patru luni şi jumătate de producţie'' din cauza pandemiei de coronavirus, însă filmările la a treia parte a francizei au fost reluate recent în Noua Zeelandă, iar producţia este aproape gata.

''COVID ne-a afectat, aşa cum i-a afectat pe toţi. Ne-a afectat profund. Am pierdut circa patru luni şi jumătate de producţie'', a declarat Cameron.

Prin urmare, lansarea a fost amânată cu un an, fiind stabilită pentru decembrie 2022.

''Asta nu înseamnă că am un an în plus să termin filmul, deoarece în ziua în care livrăm 'Avatar 2', începem să lucrăm la finalizarea 'Avatar 3' '', a precizat regizorul.

"Avatar 2 " este 100% gata

James Cameron a declarat că în prezent filmează în Noua Zeelandă la a treia parte din franciză.

''Mai avem de realizat aproximativ 10%. 'Avatar 2' e 100% complet şi suntem aproape 95% gata cu 'Avatar 3' '', a explicat el.

Acţiunea din al doilea film din franciza ştiinţifico-fantastică se va concentra pe personajele Jake Sully şi Neytiri - interpretate de Sam Worthington, respectiv Zoe Saldana - şi are loc la 12 ani de la evenimentele din filmul original, lansat în 2009.

Datele anunţate iniţial pentru lansarea continuărilor "Avatar" au fost 17 decembrie 2021, respectiv decembrie 2023, decembrie 2025 şi decembrie 2027, pentru al treilea, al patrulea şi al cincilea film din franciză. 

source:Dcnews.ro
0