Este oficial! Actrița Lashana Lynch va fi noul James Bond

Actrița Lashana Lynch (Captain Marvel) a confirmat că personajul ei din No Time to Die, Nomi, va fi noul James Bond.

James Bond a fost, timp de aproape 70 de ani, agentul secret cel mai vestit din literatura de ficțiune. Numărul său de cod, 007, a devenit o marcă proprie recunoscută peste tot. Însă urmează să își piardă acest titlu în ultimul film din seria Bond, No Time to Die. Într-un interviu cu Harper's Bazaar, actrița Lashana Lynch (Captain Marvel) a confirmat că personajul ei din No Time to Die, Nomi, va prelua personajul titular 007 de la Daniel Craig, transmite cinemagia.ro.

Povestea ultimelor filme Bond - Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall și Spectre - s-a terminat odată cu momentul în care Bond își părăsește postul de super-spion și ajunge la pensie. Totuși, în lipsa lui, se pare că titlul de 007 va merge către un nou agent secret.

În lumea lui James Bond, titulatura de „dublu zero” este dată unui grup de agenți secreți de elită care au doua asasinate la activ. Dacă Bond își părăsește poziția după cele întâmplate în Spectre, supranumele de 007 poate fi purtat de către un alt agent secret. Se pare că Lashana Lynch va fi norocoasa care îi va juca rolul.

Nomi 007 va fi un amalgam între cele două personaje. Trailerele au momente în care cele două personaje par să se provoace unul pe celălalt. Merită să vedem cum Daniel Craig și pe Lashana Lynch vor avea tensiuni, ca profesioniști, în noul film. Și merită văzut dacă Lashana Lynch va moșteni nu doar titlul de 007, ci și personajul Nomi în următorul James Bond.

Personajul lui James Bond a trecut printr-un număr semnificativ de schimbări în ultimii 70 de ani în film, în romane și în alte vehicule media. Totuși, un lucru nu s-a schimbat: mereu a fost numărul 007. Faptul că numărul îi va fi atribuit unui alt agent indică un pas mic, dar important, către viitorul seriei de filme. Faptul că o femeie de culoare devine noul 007 este o mișcare îndrăzneață care va stârni controverse - și chiar polemici - despre cum se va rezolva viitorul seriei.

Indiferent de rezultat, este plăcut să o vezi pe Lashana Lynch cum preia titlul de 007 de la James Bond. Eroul negativ, mai mult decât misterios, jucat de Rami Malek, dar mai ales soarta personajului lui Daniel Craig, iată o serie de provocări pe care ni le propune No Time to Die.

După un număr de întârzieri datorate pandemiei de Covid-19, noul James Bond va avea premiera în săli pe 2 aprilie 2021. Trebuie să așteptăm până când Lashana Lynch va purta numele 007.

source:Cinemagia.ro
0