Disney pregătește un nou film din seria Beauty and the Beast

Beauty and the Beast este unul dintre cele mai de succes remake-uri Disney - a depășit un miliard de dolari încasări - astfel încât studiourile au anunțat la scurtă vreme după lansarea sa, în 2017, un sequel al peliculei.

Proiectul nu s-a mai concretizat, însă ideea revizitării acelui univers fantastic a rămas și s-a transformat într-un spin-off pe care, potrivit wegotthiscovered.com, celebrul studio vrea să îl aducă pe marile ecrane.

Povestea este, în fapt, un prequel, ce îl va readuce pe platourile de filmare pe Dan Stevens (Beast), dar nu și pe Emma Watson (interpreta Bellei). Scenariul se va concentra pe anii dinaintea venirii lui Belle la castel, ani în care fostul prinț, mândru și crud, i-a petrecut ca „bestie”, menționează cinemagia.ro.

Site-ul Deadline menționa în 2017 că cei de la Disney au abandonat ideea unei continuări a poveștii de dragoste dintre Belle și Bestie, însă la acea vreme se vorbea și de un spin-off în care personaj central să fie insistentul pretendent al lui Belle, Gaston (Luke Evans). Este însă posibil ca el să fie introdus în acest prequel avut acum în vedere de studio – o rivalitate între cei Gaston și Bestie încă dinaintea sosirii lui Belle la castel ar putea fi prezentată.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Cinemagia.ro
0