Demi Moore va juca rolul unei antagoniste în filmul Songbird

Songbird, un thriller produs de Michael Bay, cu Craig Robinson în rolul eroului de culoare şi Demi Moore în cel al antagonistei, a atras atenţia mai multor distribuitori europeni în piaţa virtuală de filme a festivalului de la Cannes, anunţă Variety.

Acţiunea din film are loc în 2022, când Pământul este afectat de o pandemie provocată de un virus în continuă mutaţie, transmite cinemagia.ro. 

Robinson interpretează un bărbat imun la virus care lucrează ca livrator, călătorind încontinuu într-un oraş strict divizat în funcţie de clasele sociale. Eroul este disperat să ajungă la iubita sa aflată în izolare, dar pentru asta trebuie să înfrunte o familie influentă condusă de personajul lui Demi Moore.

Variety descrie filmul drept o combinaţie între Paranormal Activity şi Cloverfield, dar noi nu pricepem şi pace cum se împacă această combinaţie cu sinopsisul de mai sus. Filmul este regizat de Adam Mason (Into the Dark) şi ar trebui să înceapă filmările la Los Angeles cât de curând, folosind tehnici inovatoare de filmare care să permită respectarea măsurilor de distanţare socială.

source:Cinemagia.ro
0