Dakota Johnson, protagonistă în ecranizarea lui Persuasion, de Jane Austin

Realizatorii vor propune spectatorilor o versiune contemporană a poveștii din roman

Dakota Johnson, actrița din Bad Times at the El Royale și din 50 de umbre ale lui Grey a semnat pentru rolul principal din producția Persuasiune a Netflix și MRC Film.

Varianta contemporană a lui Persuasion spune povestea lui Anne Elliot (Johnson), o femeie nonconformistă și modernă, care trăiește cu familia ei snoabă dar aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth - pe care ea însăși l-a gonit cândva - se întoarce brusc înapoi în viața ei, Anne trebuie să aleagă între trecut sau a-și asculta inima atunci când vine vorba de a doua șansă.

Adaptarea va avea regia semnată de Carrie Cracknell, cea care debutează în lungmetraj după ce și-a format o reputație formidabilă pe Broadway cu Sea Wall/A Life cu Jake Gyllenhaal, dar și cu rolul defunctei Helen McCrory din producția The Deep Blue Sea care a rulat la National Theatre din Londra.

Va lucra după un scenariu semnat de către Ron Bass și Alice Victoria Winslow. Adaptată deja în numeroase rânduri, cel mai nou în 2007 cu Sally Hawkins, Persuasion primește acum prima adaptare plasată în lumea contemporantă.

source:Cinemagia.ro
0