Cum arătau 18 actori în primele lor roluri

Așa cum ne uităm noi la fotografiile și filmările din copilărie, așa urmăresc ei filmele în care au jucat pentru prima oară. Pe unii dintre ei nu îi vei recunoaște!

Au apărut pe micile ecrane când nu îi știa nimeni și acum sunt actori cunoscuți în toată lumea.

Poate nu au dat marea lovitură din prima, dar talentul și determinarea lor i-au adus în cele din urmă pe culmile succesului. Primele lor roluri au fost foarte diferite față de cele cu care ne-au obișnuit în prezent. Timpul și experiența își spun cuvântul, fără îndoială.

Ce filme ai mai văzut cu Emilia Clarke? Credeai că singurul ei rol a fost cel din Games of Thrones? Da, i-a adus celebritatea, însă actrița a început cu mulți ani în urmă să joace în diferite producții. 

Cum arătau 18 actori în primele lor roluri:

Tilda Swinton, 1986 și în prezent

Unul dintre primele ei roluri a fost o fată tânără pe nume Sally în drama germană Egomania - Island Without Hope (Egomania - Insel ohne Hoffnung).

Look How These 18 Actors Changed Since Their First RolesReese Witherspoon, 1991 și în prezent

Câștigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriță, Reese a început să joace în filme în 1991. La vârsta de 15 ani a avut primul ei rol în filmul The Man in the Moon, jucând-o pe Dani Trant.

Norman Reedus, 1998 și în prezent

Starul din The Walking Dead, Norman și-a început cariera în 1997. În 1998 a jucat rolul unui tânăr în Dark Harbor.

Michael Fassbender, 2001 și în prezent

Michael și-a început cariera în actorie jucând în 2001 în miniseria TV Band of Brothers, în rolul lui Burton P. Christenson.

Michael Caine, 1964 și în prezent

Sir Michael Caine a început să joace în filme în 1956. Zulu este unul dintre filmele sale timpurii, în care l-a jucat pe Lt. Gonville Bromhead.

Matthew McConaughey, 1993 și în prezent

Primul său rol a fost Wooderson în Dazed and Confused.

Kirsten Dunst, 1990 și în prezent

A devenit celebră în 1994 când a jucat alături de Brad Pitt și Tom Cruise în Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles. Dar, primul ei film a fost, de fapt, The Bonfire of the Vanities, unde a jucat-o pe Campbell McCoy pe când avea doar 8 ani.

Keira Knightley, 1995 și în prezent

Star Wars nu a fost primul ei film. În 1995, Keira a jucat rolul lui Young Celia în Innocent Lies la vârsta de doar 10 ani.

Joseph Gordon-Levitt, 1987 și în prezent

La vârsta de 7 ani a apărut în câteva episoade din Family Ties. L-a jucat pe Dougie.

Jodie Foster, 1972 și în prezent

Primul său film a fost Napoleon and Samantha, unde a jucat-o pe Samantha pe când avea doar 10 ani.

Jennifer Connelly, 1983 și în prezent

Once Upon a Time in America a fost primul ei lungmetraj. Ea a jucat rolul tinerei Deborah.

James McAvoy, 1995 și în prezent

James este un actor britanic a cărui carieră a început la vârsta de 16 ani. Primul său film a fost The Near Room, iar rolul său a fost Kevin.

Hugh Jackman, 1995 și în prezent

Hugh este un actor australian care și-a început cariera în 1995. A jucat rolul lui Kevin Jones în serialul TV Correlli.

Emilia Clarke, 2010 și în prezent

Deși a devenit celebră pentru rolul lui Daenerys din Games of Thrones, primul film al Emiliei a fost Triassic Attack, unde a jucat-o pe Savannah.

Dakota Fanning, 2004 și în prezent

Deși încă foarte tânără (Dakota are doar 24 de ani), și-a început cariera la vârsta de 6 ani. În 2004 a jucat într-un episod din celebrul serial Friends. Rolul ei a fost Mackenzie.

Chuck Norris, 1972 și în prezent

Acesta a fost probabil cel mai mare răsunător debut din moment ce tânărul Chuck a trebuit să se lupte cu însuși Bruce Lee. S-a întâmplat în The Way of the Dragon în 1972. Norris l-a jucat pe Colt, principalul antagonist.

Christina Ricci, 1990 și în prezent

Debutul ei a avut loc în 1990, la vârsta de 10 ani. A jucat alături de Cher (doamna Flax) în celebrul film Mermaids, înfățișând-o pe fiica mai mică a lui Cher, Kate Flax.

Anthony Hopkins, 1968 și în prezent

Anthony Hopkins este un actor britanic, câștigător al premiului Oscar pentru rolul lui Hannibal Lecter. Și-a început cariera în 1960, iar unul dintre primele sale lungmetraje a fost The Lion in Winter, în care l-a jucat pe Richard.


source:Eva.ro
0