Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Courage the Cowardly ava apărea alături de Scooby-Doo - Trailer

Nostalgia celor mai populare desene animate ale copilăriei este adusă la viață printr-un nou proiect marca Warner Bros. Entertainment. Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog își unesc forțele și pornesc într-o aventură de neratat. Te invităm să urmărești trailerul.

Ce poate fi mai bun decât un câine însetat de peripeții? Doi câini care pornesc în aventura vieții lor. Această idee i-a surâs și echipei Warner Bros. Animation, care a gândit unul dintre cele mai neașteptate lungmetraje crossover.

Intitulat "Straight Outta Nowhere", filmul îi prezintă pe membrii Mystery Incorporated (Fred, Velma, Daphne, Shaggy și Scobby-Doo) în timp ce se aventurează în Nowhere, Kansas, orașul natal al lui Courage și stăpânilor săi, Eustace și Muriel Bagge. Acolo, lucrurile devin nebunești, iar Scooby și Courage dau nas în nas cu o insectă uriașă și cu "războinicii" ei înaripați. Fred, Velma, Daphne și Shaggy simt că ceva este putred la mijloc cu acest monstru și apelează la ajutorul celor doi prieteni patrupezi pentru a rezolva misterul.

Actorii Frank Welker și Marty Grabstein vor intra din nou în pielea personajelor care i-au consacrat și vor deveni vocile lui Scooby și, respectiv, Courage. Filmul va fi disponibil pentru achiziție digitală și DVD pe 14 septembrie.

Scooby-Doo și gașca misterelor nu se află la prima asociere de acest tip. Anterior, personajele l-au cooptat pe Axl Rose într-un episod al serialului "Scooby-Doo and Guess Who?".