Continuarea filmului The Old Guard se filmează la anul

Charlize Theron dezvăluie că scenariul este gata.

Cunoscută mai ales pentru rolurile sale, Charlize Theron are o carieră din ce în ce mai importantă şi ca producător, iar un hit indiscutabil al său, din acest punct de vedere, este fără îndoială action-ul The Old Guard. Lansat anul trecut în iulie (cronica noastră aici), filmul de acţiune cu eroi nemuritori a fost una dintre cele mai gustate premiere pe Netflix, cu 78 de milioane de vizionări.

Un astfel de succes nu poate rămâne fără un sequel la Hollywood şi curând s-a zvonit că un nou film ar fi în dezvoltare. Acum Charlize Theron declară că scenariul este deja scris şi că filmările vor începe în primele luni ale anului viitor. Actriţa a confirmat pentru publicaţia americană că personajele interpretate de Marwan Kenzari (cunoscut şi ca "Jafar cel sexy", după apariţia sa în noul Aladdin) şi Luca Marinelli, Joe şi Nicky, care formează un cuplu gay, vor fi o parte importantă a continuării.

The Old Guard 2 nu e singurul proiect de anvergură aşteptat de Charlize Theron pentru viitorul apropiat. Actorul Vin Diesel a angajat deja scenarişti pentru a scrie un film din universul Furios şi iute care o va avea în centrul atenţiei pe Cipher, personajul interpretat de Theron în extrem de populara serie ce bate recorduri de popularitate la noi în ţară cu fiecare nou sequel lansat.

source:Cinemagia.ro
0