Celebrul roman Contele de Monte-Cristo va fi din nou ecranizat

Există cineva care nu a citit în copilărie "Contele de Monte-Cristo"? Probabil pentru că este una din cărţile obligatorii ale copilăriei, romanul lui Alexandre Dumas a fost întotdeauna ecranizat cât mai fidel, tocmai pentru a nu dezamăgi batalioanele de fani.

Dar această tradiţie va înceta la anul, când ar trebui să vedem o nouă adaptare, dar cu acţiunea transpusă în zilele noastre şi în Afganistan, transmite cinemagia.ro.

Probabil ai văzut, la cinema sau la televizor, The Count of Monte Cristo, adaptarea din 2002 cu Jim Caviezel în rolul titular şi cu Guy Pearce în cel al principalului său inamic, Fernand. E cazul să ne luăm adio de la costumele elaborate şi luptele cu sabia în lanuri de grâu, pentru că noua ecranizare va renunţa complet la aceste elemente, totul având loc în zilele noastre şi în greu încercatul Afganistan.

Filmul este produs de Bear Grylls (da, specialistul în supravieţuire) şi se va concentra pe prietenia şi apoi rivalitatea crâncenă dintre doi soldaţi aflaţi pe frontul din Afganistan. Este greu de prevăzut ce va fi păstrat din povestea doldora de otrăviri şi trădări. Grylls spune despre film că va celebra, ca şi romanul, perseverenţa şi izbăvirea, actualizând această poveste despre prietenie, trădare şi răzbunare care a încântat mai toţi adolescenţii de la lansarea sa în format foileton în 1844.

Noul film va începe producţia în 2021, cu şanse să-l vedem la cinema în 2022.

source:Cinemagia.ro
2