Capcanele din filmul Singur acasă, reproduse de un vlogger american

Jake Roper, un vlogger american din echipa Vsauce, a publicat un videoclip în care „testează” capcanele din filmul Home Alone (traducere: Singur Acasă), cu Kevin McCallister în rol principal.

Deși mulți fani și-au dat seama că protagonistul a construit niște capcane periculoase, puțini s-au gândit la ce efect ar avea acestea în viața reală, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Într-o recreere a casei lui McCallister, Roper a încercat să testeze mânerul fierbinte al ușii, cutii de vopsea care se leagănă, pe care ambii bandiți le-au luat din plin în față, și bara pe care o folosesc pentru a scăpa de tarantula înfiorătoare.

Mânerul fierbinte este, totuși, mult mai periculos decât a fost prezentat în film. Asta pentru că temperatura necesară pentru a transfera suficientă căldură pe mânerul exterior ar putea topi ușa sau ar putea lua foc.

De altfel, și o bară la piept nu ar fi atât de blândă cum te lasă să crezi în film, ci chiar ar putea perfora organele interne ale „nefericitului” în cauză.

Poate cea mai puțin surprinzătoare, dar cea mai terifiantă este capcana cu vopsea. Videoclipul lui Roper demonstrează cum o cutie de vopsea care oscilează ar putea foarte ușor să provoace fracturi grave ale gâtului.

source:zugo.md
0