Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Au apărut primele imagini din sezonul final La Casa de Papel

Netflix prezintă primele imagini din sezonul final ”La Casa de Papel”. Jaful continuă, războiul se apropie și liderul bandei a pierdut controlul. Sfârșitul acestei serii originale create de Álex Pina se apropie din ce în ce mai mult.

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata.

Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Prime imagini ale sezonului final, dezvăluite de Netflix, reprezintă haosul creat atât în interiorul, cât și în afara Băncii Spaniei. Se remarcă în ele Profesorul prins după ce Sierra îi găsește ascunzătoarea și Lisbon, acum în siguranță în bancă. Războiul începe și vedem cum membrii grupului trebuie să scoată la iveală partea lor cea mai dură pentru a supraviețui, fiind alimentați de angoasă, mai multe arme și disperarea de a nu avea un plan.

În mai, Netflix a confirmat data lansării pentru sezonul final al seriei ”La Casa de Papel”. Potrivit anunțului Netflix, cel mai faimos jaf din istorie se va încheia în două părți a câte cinci episoade: volumul 1 va fi lansat pe 3 septembrie și volumul 2 va fi lansat pe 3 decembrie 2021.

„Când am început să scriem partea 5 a serialului, în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce era așteptat de la sezonul de zece episoade și am folosit toate instrumentele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui final de serie în primul volum în sine."

Am decis să lucrăm într-un gen extrem de agresiv, punând banda în pericol. În volumul 2, ne concentrăm mai mult pe situația emoțională a personajelor. Este o călătorie prin harta lor sentimentală care ne leagă direct de plecarea lor”, a spus Álex Pina, creatorul serialului.