Antonio Banderas, noul coleg de platou al lui Harrison Ford

Veste bună pentru fanii seriei Indiana Jones. Un actor de top se alătură distribuției pentru al cincilea film al cărui protagonist este Harrison Ford. Este vorba despre Antonio Banderas, spaniolul care a jucat în multe dintre peliculele lui Almodovar.

Încă nu a fost făcut public rolul care-i revine lui Banderas și nici care este povestea filmului. Alături de el și de Harrison Ford, mai joacă Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson şi Thomas Kretschmann. Steven Spielberg, regizorul primelor patru părți, s-a retras de la cârma Indiana Jones, regizor fiind James Mangold. Spielberg rămâne producător. Filmările au început luna trecută în Marea Britanie.

Pentru Antonio Banderas acesta este cel mai recent film în care apare, după ce a jucat în "The Hitman's Wife's Bodyguard", care a debutat în cinematografe luna trecută.

Harrison Ford (78 de ani) a suferit o accidentare la umăr în timpul repetiției pentru o scenă de luptă din "Indiana Jones 5". „În timpul repetiţiei pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare la umăr. Producţia va continua, în timp ce este evaluat tratamentul adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat după necesităţi în săptămânile viitoare”, a transmis într-un comunicat un purtător de cuvânt al actorului.

Cel mai recent film al francizei, din 2008, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, a obținut la box office-ul global peste $790 milioane de dolari. 

„Indiana Jones 5″ a fost amânat de mai multe ori, iar cel mai recent a fost stablit că va fi lansat pe 29 iulie 2022, după 14 ani de la cel mai recent lungmetraj din serie şi după mai mult de patru decenii de la primul, „Raiders of the Lost Ark”.

source:filmnow.ro
0