Al Pacino si actrita de origine israeliana, Meital Dohan, s-au despartit

Intr-un interviu oferit publicatiei israeliene La Isha, Meital Dohan, care in ultimii doi ani a fost iubita lui Al Pacino, a confirmat ca l-a parasit pe celebrul actor. Chiar daca se spune ca dragostea nu tine cont de varsta, cat de banal ar suna, dar motivul despartirii celor doi ar fi anume aceasta, Meital avand 40 de ani, iar Al Pacino - 79.

„Am incercat sa neg asta, dar el e deja un om batran. Diferenta de varsta este mare, da. Asa ca, cu toata dragostea mea, nu a tinut”, a spus femeia.

Pe langa asta, vedeta povesteste ca actorul nu era dispus sa cheltuie prea multi bani pentru a o face fericita. „Cum sa spun mai politicos ca nu-i placea sa cheltuiasca bani? Imi cumpara doar flori”, a mai declarat actrita, conform Daily Mail.
Deocamdata, Al Pacino nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cele spuse de Meital.

Actorul nu a fost casatorit niciodata, dar are 3 copii cu doua dintre fostele sale iubite - Jan Tarrant si Beverly D'Angelo. Inainte ca Meital Dohan sa-i devina partenera, acesta era implicat intr-o relatie cu actrita argentiniana, Lucila Sola, pe care insa a parasit-o pentru a fi cu Meital.

source:perfecte.ro
0