A murit actorul Paul Ritter, cunoscut pentru rolurile din „Cernobîl” și „Harry Potter”

A murit actorul Paul Ritter, cunoscut pentru rolurile din „Cernobîl” și „Harry Potter”

Actorul englez de teatru şi film Paul Ritter, cunoscut din filme precum  „Harry Potter', „Friday Night Dinner' sau „James Bond: Quantum of Solace' s-a stins din viață luni seara, la vârsta de 54 de ani, informează The Guardian. 

Vestea morții actorului a fost confirmată pentru aceeași publicație de reprezentantul actorului. Paul Ritter suferea de tumoră cerebrală.

„Paul a fost un actor cu un talent excepţional care a jucat o varietate enormă de roluri pe scenă şi pe ecran cu o pricepere extraordinară. Era extrem de inteligent, amabil şi foarte amuzant. Ne va lipsi enorm', a declarat agentul său.

Agentul actorului a mai specificat în declarația sa că Paul Ritter s-a stins din viață acasă, în compania soției sale Polly și a băieților săi Franlo și Noah. 

Printre alte proiecte notabile în care l-am putut vedea jucând se numără se numără mini-seria HBO din 2019 „Cernobîl' și filme precum „The Libertine' și „Hannibal Rising'.  În ultimii zece ani l-a interpretat pe Martin Goodman în comedia „Friday Night Dinner'. 

source:TvMania
0