A fost lansat un nou trailer despre prietenia dintre un om și un lup

Cu o poveste incredibilă stabilită în ultima epocă de gheață, filmul Alpha, spune povestea fascinantă şi uimitoare ce aduce o lumină asupra originilor celui mai bun prieten al omului. În timpul primei sale vânători cu grupul tribului său, un tânăr este rănit și trebuie să învețe să supraviețuiască singur în sălbăticie.

Făcându-și prieten un lup singur, ce a fost abandonat de haită sa, cei doi învață să se bazeze unul pe altul devenind astfel aliați. Trecând împreună prin nenumărate pericole și evenimente copleșitoare, cei doi prieteni improbabili, trebuie să-şi găsească drumul spere casă, înainte de sosirea iernii.

Iar dacă eşti o persoană căruia-i plac filmele cu animale şi mai ales cele cu câini, filmul Alpha al celor de la Sony, este exact ceea ce vrei. Puteți să judecaţi şi singuri dacă povestea preistorică despre un pui de lup rănit şi un tânăr băiat fără experienţă care încearcă să supraviețuiască în sălbăticie este ceva ce ai dorit să vezi, datorită noului trailer lansat online.

Iar dacă primul trailer pentru filmul de aventură, s-a axat foarte mult pe aspectele de supraviețuire din film, noul trailer, are un ton mai plin de speranţă şi slăveşte relaţia celor doi protagonişti, de-a lungul drumului lor prin sălbăticie. Alpha, era fost programat iniţial să ajungă în cinematografe, anul trecut prin luna Martie.

Se pare că studioul a profitat de această amânare şi a făcut unele retehnologizări şi câteva re-filmări, schimbări ce se observă mai bine în campania de marketing.

După cum sugerează noul trailer, aceasta este o poveste a primei legături dintre om și lup, o poveste ce ipotetic ar conduce la un parteneriat de lungă durată între om și câini domesticiţi. Deci, dacă sunteți fani ale unor poveşti precum White Fang, acesta este filmul potrivit pentru voi.

Regizat de Albert Hughes şi realizat după un scenariu conceput de Daniele Sebastian Wiedenhaupt, filmul Alpha are în distribuţie actori ca Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela, Natassia Malthe şi Jóhannes Haukur Jóhannesson.

source:Tdfn.ro
0