A fost lansat trailerul filmului Replicas cu Keanu Reeves

Filmul Replicas, a debutat cu primul trailer în octombrie anul trecut, cu promisiunea că va fi lansat cândva în 2018, dar nu a fost aşa.  Acum, a sosit un nou trailer, ce este etichetat ca un „teaser oficial” cu aproape 45 de secunde mai scurt decât trailerul complet, care a fost lansat anul trecut.

Chiar mai ciudat decât atât, descrierea de pe YouTube a trailerului de anul trecut, pare să scoată la iveală o poveste ce nu este sugerată în niciuna dintre aceste două trailere.

În acest thriller sci-fi, Keanu Reeves, joacă rolul unui neurolog foarte talentat pe nume William Foster, ce lucrează în cercetare şi este pe punctul de a transfera cu succes conștiința umană într-un computer. Dar, atunci când familia sa este ucisă tragic într-un accident de mașină, el este disperat să-i învie pe toţi. William, îl recrutează pe omul de știință Ed Whittle (Thomas Middleditch) pentru al ajuta să-și cloneze în mod secret toată familia și să creeze nişte replici umane utilizând o nouă tehnologie de clonare, chiar dacă atrage furia guvernului, a tuturor celor din jur și sfidează legile fizice ale științei.

Sincer, nu credem că am văzut vreo dată un teaser trailer după o lansare oficială a unui trailer complet. Se pare că filmul a suferit schimbări semnificative care au schimbat drastic povestea. Oare cineva de la Entertainment Studios Motion Pictures și-a dat seama că nu au lansat acest film, şi încep din nou ciclul de marketing ca și cum nu s-a întâmplat nimic? Probabil că nu, dar e cam amuzant să te gândești la acest lucru. 

Ne-am interesat la studio şi deocamdată, nu există nici un comunicat oficial care să menţioneze ceva despre acest film. Între timp, trebuie să ne întrebăm când vom putea vedea în cele din urmă acest film SF, care mai are în distribuţie actori ca Alice Eve, Thomas Middleditch și John Ortiz.  Keanu Reeves, a asistat personal la dezvoltarea filmului și chiar a produs filmul, alături de partenerul său Stephen Hamel și producătorul Transformers, Lorenzo di Bonaventura.

În ciuda problemelor pe care le are studioul cu acest film, producţia Replicas, ne tachinează cu un element SF controversat, ce stârneşte pasiuni şi ne provoacă un sentiment ciudat: clonarea umană. Iar dacă trailerul de anul trecut, spunea clar că vom vedea filmul „anul viitor”, acest nou trailer menţionează că filmul Replicas va ajunge în cinematografe „în curând”. Astfel misterul devine şi mai confuz.

source:Tdfn.ro
0