A fost lansat primul trailer pentru Zombieland: Double Tap

Cel mai îndrăgit cvartet al vânătorilor din zombi din universul post-apocaliptic se întoarce. 

La zece ani de la teribila lor călătorie printr-o țară plină de zombi, Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahassee (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin) sunt mai mortali și mai duri ca niciodată.

În explozivul prim trailer al lui Zombieland: Double Tap - lansat pe 25 iulie și preluat de usatoday.com – vedem cum cei patru actori nominalizați la Oscar (doar Emma Stone a câștigat efectiv o statuetă) se hotărăsc să pună în practică o idee explorată și în filmul din 2009. Aceea de a lua cu asalt Casa Albă și de a se bucura de tot „confortul” pe care aceasta îl oferă. Descoperă cu această ocazie și alți supraviețuitori, care le pun la încercare relația și care îi aruncă serios în calea pericolului.

În cei zece ani de la primele și sângeroasele lor aventuri, și zombi au evoluat. Se confruntă acum cu trei tipuri – Homer (fraierii), Hawking (inteligenții) și Ninja (mortalii). Când un super zombie, Nevada, îi pune în pericol viața lui Tallahassee, ceilalți trebuie să își folosească toate abilitățile și să țină cont de toate regulile de supraviețuire instituite de Columb pentru a scăpa nevătămați.

Din distribuție mai fac parte Luke Wilson, Thomas Middleditch, Zoey Deutch, Rosario Dawson, dar și doi dintre actorii din filmul original Ghostbusters: Dan Aykroyd și Bill Murray. Scenariul filmului este semnat tot de Rhett Reese și Paul Wernick, iar la cârmă revine Ruben Fleischer, transmite cinemagia.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Cinemagia.ro
0