РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

A apărut primul poster al celui de-al 25-lea film din franciza „James Bond“
7 octombrie, 10:361003

Primul poster al noului film „No Time to Die“ a fost prezentat pe contul de Twitter al francizei „James Bond“, sâmbătă, 5 octombrie.

A apărut primul poster al celui de-al 25-lea film din franciza „James Bond“, cu Daniel Craig în rol principal, „No Time to Die“.  

Afişul a fost postat pe contul de Twitter al seriei şi îl înfăţişează pe Daniel Craig puţin circumspect, în costum negru şi cu papion, în faţa unui zid albastru, notează News.ro.   

Filmul este aşteptat în sălile din Marea Britanie din 3 aprilie 2020, iar din 8 aprilie în SUA, şi este ultimul în care Daniel Craig deţine rolul celebrului spion, menționează adevărul.ro.  

Regizat de Cary Joji Fukunaga, „No Time to Die“ a întâmpinat multe dificultăţi de-a lungul filmărilor. Danny Boyle nu a mai vrut să regizeze din cauza „neînţelegerilor creative“, Daniel Craig a fost nevoit să se opereze la gleznă în urma unui accident pe platouri. În iunie, un alt membru al echipei s-a rănit în timpul filmărilor la o scenă cu explozii. Producţia a fost filmată în Jamaica, Anglia, Italia şi Norvegia.   

Pagina oficială de Facebook a francizei a publicat un videoclip de la filmările din Jamaica, dar şi scene din viitorul film. Daniel Craig, alias James Bond, apare cu un harpon şi într-un club de noapte. De asemenea, apare şi Jeffrey Wright („Westworld“), alias Felix Leiter, contactul lui James Bond la CIA.   Videoclipul îi prezintă pe Daniel Craig şi pe regizorul Cary Fukunaga în timpul discuţiilor.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie