7 filme pentru fiecare zi. Iată ce privim astăzi

În serile răcoroase de toamnă ai nevoie de o doză bună de relaxare, iar ca să te deconectezi de la problemele cotidiene, griji și responsabilități îți recomandăm să privești un film, dar nu unul simplu, ci niște comedii romantice. Iar mai jos vezi o listă a unora dintre cele mai bune comedii romantice, din toate timpurile. 

Ne-am gândit să-ți pregătim pentru, finele fiecărei zile din săptămână, câte o comedie romantică, scrie ea.md. Câte un film, pentru fiecare zi, care te va duce departe de gândurile haotice, oferindu-ți o doză de zâmbete și confort spiritual. Așa că tot ce ai de făcut e să-ți pregătești o plapumă, o cană de ceai sau… un pahar de vin! Să-ți inviți cea mai bună prietenă sau iubitul alături și să te delectezi din artele cinematografice de mai jos.

Luni
Beauty and the Beast (1991) 

Sau cum îi mai spune în limba română: „Frumoasa și bestia”! Un film relaxant perfect potrivit pentru astfel de zile cum este Luni. Poate l-ai mai privit anterior, dar datorită faptului că este un film „ușor” cu un sfârșit fericit l-ai mai privi odată. E o poveste despre cum imposibilul devine posibil fiind împachetat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Marți 
Breakfast at Tiffany’s (1961)

Deoarece e marți și probabil ai intrat deja în ritmul de muncă, ce zici de un film plin de viață, energie și… dragoste! Te vei delecta cu jocul impecabil al frumoasei și elegantei actrițe Audrey Hepburn și vei avea parte de o doză bună de inspirație.

Miercuri 
Pretty Woman (1990)

Este o comedie romantică Scris de J.F. Lawton și regizat de Garry Marshall, filmul îi prezintă pe Richard Gere, Julia Roberts și Hector Elizondo. Bazat pe o poveste adevărată, scenariul filmului Pretty Woman este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward, care este angajată de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, să fie escorta lui la mai multe întâlniri sociale și de afaceri, iar relația lor se dezvoltă pe durata șederii de o săptămână a lui Vivian la el în camera de hotel.

Joi
Singin’ in the Rain (1952)

Este un film muzical de comedie american cu Gene Kelly, Donald O’Connor și Debbie Reynolds care a fost regizat de Gene Kelly și Stanley Donen, Kelly ocupându-se și de coreografie. Prezintă o descriere a Hollywood-ului din perioada de tranziție de la filmele mute la cele vorbite!  

Vineri
Lost in Translation (2003)

Acțiunea filmului are în centru două personaje: Bob Harris (Bill Murray) – un bătrân actor și Charlotte (Scarlett Johansson), o tânără absolventă de facultate care vor dezvolta o relație după o întâlnire întâmplătoare într-un hotel din Tokyo. Intrigant, nu-i așa? Rezervă-ți seara de vineri pentru a vedea cum se va desfășura linia subiectului.

Sâmbătă
Crazy, Stupid, Love (2011)

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soția lui, Emily (Julianne Moore), îl înșeală de ceva timp și ar dori să divorțeze. Încă în stare de șoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani… este depășit de situație. Cu ce se va solda această istorie află sâmbătă!

Duminică 
La La Land (2016)

Este un film care provoacă la cântec și dans! Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend și Rosemarie DeWitt. Filmul prezintă o actriță aspirantă și un muzician care se întâlnesc și se îndrăgostesc în Los Angeles.

source:ea.md
0