7 filme biografice pe care trebuie să le vezi în 2020

Ceea ce este minunat în legătură cu filmele biografice este capacitatea lor de a transmite mai departe povești de viață care ar fi putut fi uitate sau chiar necunoscute, sunt ca o punte între trecut și prezent și au puterea de a oferi o nouă imagine despre o anumită persoană.

Am pregătit pentru tine o listă cu 7 filme biografice pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta în cinematografe!

1. Chhapaak

Chhapaak este un film indian care prezintă experiența tragică a indiencei Laxmi Agarwal, o supraviețuitoare și activistă a unui atac cu acid. Deepika Padukone întruchipează rolul fetei a cărei viață s-a schimbat odată cu brutalul atac.

2. The Last Full Measure

Pelicula se mândrește cu câteva vedete din distribuția sa, printre care Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Christopher Plummer, Ed Harris, Bradley Whitford și William Hurt. În ea, Sebastian joacă rolul lui Scott Huffman, un angajat al Pentagonului care ceretează povestea lui William H. Pitsenbarger, un parașutist din forțele aeriene decedat în timpul războiului din Vietnam.

3. I Still Believe

K.J. Apa joacă rolul lui Jeremy Camp, un artist a cărui soție, Melissa (Britt Robertson) este diagnosticată cu cancer ovarian cu puțin timp înainte de căsătoria lor. Filmul prezintă întreaga sa adolescență până în momentul întâlnirii sale cu cea de a doua soție, Adrienne (Abigail Cowen).

4. The Trial of the Chicago 7

Acest film spune povestea procesului în care este implicat un grup de activiști anti-război, arestați și acuzați de conspirație și instigare la revolte în mijlocul Convenției Naționale Democratice din 1968. Din distribuție fac parte Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, Eddie Redmayne, Joseph Gordon-Levitt, Yahya Abdul-Mateen II, Michael Keaton și Mark Rylance.

5. Respect

Un film deosebit, cu un rol care i se potrivește de minune lui Jennifer Hudson. Aceasta aduce pe marile ecrane povestea legendarei vocaliste Aretha Franklin.

6. King Richard

Ecranizarea urmează viața lui Richard Williams, tatăl legendelor tenisului Venus și Serena Williams. Povestea se va concentra pe modul în care acesta le-a crescut și ajutat pe cele două de-a lungul carierei lor sportive. Richard Williams va fi jucat de Will Smith.

7. Resistance

Pregătită pentru lansare în 2020, fără o dată specifică, ecranizarea spune povestea lui Marcel Marceau, un actor și artist francez de mime care a lucrat în secret pentru Rezistența franceză în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Alături de fratele său, Alain, au salvat copiii de la a fi duși în lagărele de concentrare. Filmul este regizat de Jonathan Jakubowicz, iar printre actori se numără Jesse Eisenberg, Clémence Poésy, Ed Harris și Edgar Ramirez.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Elle.ro
0