14 personaje din „Game of Thrones“ care ar fi putut să arate altfel

"Game of Thrones" s-a terminat, dar fanii continuă să discute despre finalul pe care producătorii l-au oferit. Finalul serialului a stârnit reacţii diverse între fanii show-ului, la fel ca întreg sezonul opt, mulți dezbătând pe rețelele de socializare versiuni proprii ale ultimului episod.

Bright Side a mers mai departe și ne propune să vedem cum ar fi arătat unele personaje dacă ar fi fost interpretate de alți actori. În unele cazuri, neprevăzutul a jucat un rol important și totul s-a schimbat în ultimul moment, în alte cazuri sunt doar niște ipoteze care merită studiate.

Jon Snow (Iwan Rheon)

Mulți actori tineri s-au prezentat la audiții pentru acest rol. În cele din urmă, Iwan Rheon a primit rolul teribilului Ramsay Bolton, iar Kit Harington l-a luat pe cel al lui Jon Snow. Creatorii serialului au făcut alegerea perfectă și ambii actori merită aplauze pentru munca lor.

Khal Drogo (Conan Stevens)

Conan l-a jucat pe Gregor Clegane într-un sezon, dar de fapt el a dat probe pentru rolul lui Khal Drogo. Pare că s-ar fi descurcat foarte bine, dar producătorii au ales altfel și n-au greșit.

Eddard Stark (Viggo Mortensen)

Mulți actori cunoscuți au fost în cărți pentru acest rol. Au mai fost pe listă Liam Neeson, Gerard Butler, Viggo Mortensen și Sam Neill. Și toți ar fost niște candidați foarte buni.

Viserys Targaryen (Sam Claflin)

Sam l-ar fi putut interpreta foarte bine pe Viserys Targaryen, dar rolul i-a revenit lui Harry Lloyd. Și e mai bine așa: chiar și în montajul celor de la Bright Side, Claflin e prea drăguț pentru acest personaj.

Davos Seaworth (David Thewlis)

Sir Davos ar fi putut fi interpretat de David Thewlis sau Tim Roth. Dar Liam Cunningham a făcut un rol foarte bun.

Daenerys Targaryen (Elena Satine)

Actrița americană ar fi putut fi alegerea perfectă pentru rolul Mamei Dragonilor. E greu de spus cum ar fi fost, însă, pentru că Emilia Clarke a fost de neînlocuit, atât de bine a jucat.

Petyr Baelish, Little Finger (Tom Hollander)

Creatorii serialului i-au oferit rolul lui Tom Hollander acest rol. Dar acest a refuzat, spre norocul lui Aidan Gillen.

Robert Baratheon (Conleth Hill)

E greu de crezut acum, dar Conleth Hill, pe care îl știm că a fost Lord Varys, ar fi putut fi Regele Robert Baratheon.

Cersei Lannister (Gillian Anderson)

Vedeta din "Dosarele X" a refuzat un rol în "Game of Thrones", dar nu a spus niciodată ce personaj i-ar fi revenit, iar fanii s-au tot întrebat ce ar fi făcut ea în acest serial. Unii spun că ar fi jucat-o pe Cersei, alții cred că ar fi fost Catelyn Stark sau Melisandre.

Eddard Stark (Gerard Butler)

Gerard Butler ar fi fost o alegere bună pentru acest rol. Alături de Liam Neeson, Viggo Mortensen și Sam Neill, el a fost un candidat bun pentru a-l întruchipa pe Eddard.

Sansa Stark (Rachel Hurd-Wood)

Sophie Turner a primit rolul Sansei, dar acesta ar fi putut fi jucat de Rachel Hurd-Wood, cunoscută din filmele "Dorian Gray", "Solomon Kane" și "Parfumul - povestea unui ucigaș".

Jaime Lannister (Jamie Bamber)

Jamie l-ar fi putut portretiza pe Jaime Lannister. Dar pur și simplu nu ne putem imagina pe altcineva în locul lui Nikolaj Coster-Waldau.

Grenn (Joseph Dempsie)

Joseph Dempsie a dat probe pentru rolurile lui Grenn și Jon Snow, dar până la urmă el a ajuns să-l joace pe Gendry, fiul bastard al lui Robert Baratheon.

Joffrey Baratheon (Eugene Simon)

Mârșavul Joffrey Baratheon ar fi putut fi întruchipat de actorul englez Eugene Simon (care a devenit Lancel Lannister). Probabil ar fi fost și el o alegere foarte bună. Dar Jack Gleeson, cel care a luat rolul, a fost perfect în pielea acestui personaj detestabil.

Oberyn Martell (Oded Fehr)

Actorul israelian Oded Fehr ar fi trebuit să-l joace pe Oberyn Martell, dar cel care a luat rolul a fost Pedro Pascal, un actor pe val la Hollywood care s-a descurcat excelent în această partitură.

source:Eva.ro
0