12 filme pe care le vom vedea în această vară

Știm că sunteți curioși care sunt filmele verii 2019, acele pelicule pe care chiar merită să le vedeți în cinematografe, așa că am făcut o trecere în revistă a celor mai interesante și așteptate premiere.

Filmele verii 2019 sunt un mix între acțiune, comedii, animații simpatice și nelipsitele pelicule cu super eroi.

X-Men: Dark Phoenix

Fanii X-Men au motive de bucurie în 2019. La 10 ani de la evenimentele din „X-Men: Apocalypse”, Profesorul Xavier, Mystique, Magneto, Beast, Storm, Cyclops, Quicksilver și ceilalți mutanți trebuie să găsească, împreună, o soluție pentru a o salva pe Jean Grey (Sophie Turner) de la transformarea în Dark Phoenix și a le deveni astfel din prieten, cel mai puternic și mai de temut dușman.

Bărbați în Negru Internațional (Men in Black International)

Tessa Thompson și Chris Hemsworth au făcut echipă redutabilă în „Thor: Ragnarok”, iar acum li se alătură și Liam Neeson în această nouă aventură a celebrilor Bărbați în Negru. Pe lângă toate vietățile extraterestre cu care trebuie să se confrunte, de această dată viața le este pusă în pericol de o amenințare și mai mare: un spion chiar în propria lor organizație.

Povestea jucăriilor 4 (Toy Story 4)

Potrivit actorilor care și-au împrumutat vocile pentru simpaticele personaje, „Toy Story 4” va fi și mai emoționant decât celelalte filme la un loc. Deși ne este greu să credem acest lucru, nu putem decât să așteptăm finalul lunii iunie pentru a ne convinge. Aventura jucăriilor începe atunci când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody.

Child’s Play

Dacă ar fi să ne ghidăm după succesul pe care l-a avut remake-ul filmului IT, atunci pariem că și această peliculă, reboot al celebrului Chucky, ar putea să ne surprindă foarte plăcut. Este povestea unei mame singure (Aubrey Plaza), care îi dăruiește fiului ei, Andy (Gabriel Bateman), o păpușă Buddi, fără să știe ce forțe sinistre stau ascunse în această jucărie.

Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de casă)

Spider-Man (Tom Holland) pleacă în vacanță prin Europa împreună cu prietenii și colegii lui. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici vacanța lor nu va fi atât de relaxantă pe cât spera. El este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) să participe la o misiune periculoasă alături de Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva unei amenințări supraumane.

Stuber (Stuber: Detectiv de nevoie)

Îți recomandăm această comedie, cu unele scene de acțiune, pentru zilele în care tot ceea ce ai nevoie este să te distrezi copios. Rolurile principale sunt interpretate de Kumail Nanjiani și Dave Bautista, ceea ce ar trebui să fie un bun indiciu cu privire la momentele amuzante la care vei asista pe ecrane. Stu (Kumail Nanjiani) este un șofer Uber, care preia un pasager (Dave Bautista) ce se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș.

Yesterday

Cu siguranță această comedie britanică nu va fi cel mai de succes film al verii, dar tot ar trebui să îi acorzi o șansă. Este povestea lui Jack Malik (Himesh Patel) un cantautor fără succes care descoperă într-o zi că că este singura persoană din lume care își amintește piesele trupei The Beatles. Devine celebru în lumea întreagă interpretând aceste piese, însă riscă să o piardă pe singura persoană care a crezut mereu în el, prietena lui din copilărie, Ellie (Lily James).

Regele Leu (The Lion King)

Cu siguranță îți amintești de filmul animat cu același nume pe care l-ai văzut în copilărie. Ei bine, cu ajutorul efectelor speciale și a imaginilor generate de computer, acum ai ocazia să urmărești o peliculă spectaculoasă și emoționantă. Bonus: Beyonce își împrumută vocea personajului Nala.

The New Mutants

Pe cât de nerăbdători suntem să o vedem pe Sophie Turner în filmul din franciza X-Men, pe atât de curioase suntem să vedem cum se descurcă sora ei din serialul „Game of Thrones”, actrița Maisie Williams, în rolul unui mutat, scrie elle.ro.

Filmul este un mix între acțiune și horror și spune povestea a cinci tineri mutanți care își descoperă super puterile încercând să evadeze dintr-o instituție unde sunt supuși la mai multe experimente.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (Furios și iute: Hobbs & Shaw)

Franciza Furios și iute revine pe marile ecrane cu primul său capitol separat în care protagoniști sunt Dwayne Johnson și Jason Statham, care își reiau rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw. Rolul negativ, cel al unui Brixton, un anarhist cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, este interpretat de Idris Elba.

Where’d You Go Bernadette (Unde ai dispărut, Bernadette?)

Cate Blanchett este protagonista acestei comedii cu accente dramatice și recunoaștem că ne bucurăm mult că avem ocazia să o revedem pe marile ecrane. Ea o interpretează pe Bernadette Fox, o femeie deosebit de nevrotică, care dispare fără urmă. Bee, fiica ei de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei, iar pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle trecutul neliniștit al mamei sale.

Once Upon a Time in Hollywood

Regizat de Quentin Tarantino, filmul are o distribuție de excepție: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Dakota Fanning și Margot Robbie. Pitt și DiCaprio joacă rolurile a doi bărbați ce locuiesc în vecinătatea casei actriței Sharon Tate: Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), o fostă vedetă de cinema și Cliff Booth (Brad Pitt), cel mai bun prieten și dublura sa pentru cascadorii. Ambii se luptă pentru succes într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc, și mai ales, într-o perioadă marcată de crimele cultului lui Charles Manson. Dacă îți mai spunem și că scenariul a fost gândit în detaliu pe o perioadă de 5 ani, suntem sigure că te-am convins că nu trebuie să-l ratezi.

source:Elle.ro
0