РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Sport
FEA WORLD GP 2019
Complexul Sportiv "Futsal Arena FMF"

7 decembrie

Concerte
Валерий Меладзе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 noiembrie

Concerte
Сольный концерт Славы Комиссаренко
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 decembrie

Petreceri
Открытие Было и Было: KAN
Было и Было

15 noiembrie

Concerte
Группа "Машина времени"
Palatul Național „Nicolae Sulac”

9 decembrie

Concerte
Spirit of Georgia
Palatul Național „Nicolae Sulac”

29 octombrie

Concerte
ДДТ - История звука
Palatul Național „Nicolae Sulac”

29 noiembrie

Spectacole
Спасибо, John, мы всё помним…
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

11 noiembrie

Pentru copii
Академия Картинга: последний шанс прокатиться за 59 леев*
Grand Hall

21 octombrie

10 filme de dragoste superbe de văzut de Valentine’s Day
12 februarie, 10:541677

Mai este puțin până de Valentine’s Day, iar cel mai plăcut mod de a sărbători este alături de persoana iubită la un film de dragoste.

Pentru asta, ciao.ro propune o listă cu 10 filme de dragoste superbe de Valentine’s Day, care vă vor face să plângeți și să trăiți momente intense alături de persoana iubită.

1. The Notebook

Filmul urmărește emoționanta poveste de dragoste dintre Allie și Noah, care se întâlnesc într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia băiatului nu este suficient de bogată. Ani mai târziu, Allie hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american. Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii.

2. P.S. I love you

Dragoste pe care ne-o dorim cu toții. Unii dintre noi așteaptă toată viața pentru a-și descoperi sufletele-pereche, dar nu și Holly (Hilary Swank) și Gerry (Gerard Butler), protagoniștii poveștii P.S. I love you.

3. La La Land

„La La Land” urmărește povestea Miei (Emma Stone), o actriță aspirantă, și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraș în care prea multe vise și inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare și momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-și îndeplini visele.

4. When in Rome

Exact atunci când nu mai credea în existența unei relații perfecte, Beth (Kristen Bell) găsește dragostea adevărată! Atunci când sora ei o anunță că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind deziluzionată de tot ceea ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental și este convinsă că viața nu îi va oferi niciodată o relație perfectă.

5. Love, actually

De la noul Prim Ministru burlac şi arătos care se îndrăgosteşte la câteva minute de la instalarea sa în Downing Street nr. 10 de drăgălaşa tânără angajată să asigure protocolul, la un scriitor ce evadează din Londra în sudul Franţei pentru a-şi îngriji inima rănită şi care găseşte dragostea. Dragostea creează un adevărat haos pentru toţi cei de mai sus.

6. Letters to Juliet

După ce s-a alăturat unui grup de voluntari, Sophie găsește o scrisoare rătăcită, veche de 50 de ani. De-a dreptul emoționată de acest mesaj, tânăra scriitoare pregătește un răspuns pe măsură, fără să știe că scrisoarea ei va atrage o reacție imediată din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni într-o aventură spectaculoasă prin Italia, în căutarea iubirii pierdute.

7. 500 Days of Summer

Summer nu crede în dragoste adevărată, în suflete pereche și bărbatul potrivit. Tom în schimb este un romantic incurabil care nu renunță la ea nici în ruptul capului. Desfășurându-se pe o perioadă de 500 de zile, povestea celor doi „indragostiti” este rostită din punctul de vedere al lui Tom și a acțiunilor sale care se lasă ușor influențate de muzică pop.

8. Crazy, Stupid, Love”

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soția lui, Emily (Julianne Moore), îl înșeală de ceva timp și ar dori să divorțeze.

9. Sweet November

În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei. Apoi să se despartă și să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligație. Idila trebuie să dureze exact o lună – aceasta e singura regulă pe care Sara o respectă cu sfințenie. Și cum este o femeie superbă, puțini sunt cei care refuză acest joc al dragostei și întâmplării.

10. Serendipity

În timpul sezonului de cumpărături pentru Crăciun din New York, Jonathan Trager (John Cusack) se întâlnește cu Sara Thomas (Kate Beckinsale) și amândoi încearcă să cumpere aceeași pereche de mănuși negre de la Bloomingdale’s. Cei doi imediat simt o atracție irezistibilă unul față de celălalt, deși fiecare este implicat într-o altă relație sentimentală. Ei sfârșesc prin a mânca împreună o înghețată la restaurantul Serendipity 3 și curând își spun la revedere. Totuși, amândoi își dau seama că au uitat ceva la restaurant și se întorc pentru a se căuta unul pe celălalt.

0 au distribuit articolul
Sport
FEA WORLD GP 2019
Complexul Sportiv "Futsal Arena FMF"

7 decembrie

Concerte
Валерий Меладзе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 noiembrie

Concerte
Сольный концерт Славы Комиссаренко
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 decembrie

Noutați asemănătoare