10 filme care te vor emoționa până la lacrimi

Fie că preferi comediile romantice sau poate chiar filmele de acțiune, din când în când avem nevoie de povești care să ne emoționeze. Dacă nu te-ai uitat până acum la aceste filme, îți recomandăm să o faci, însă este bine să știi că s-ar putea să verși și câteva lacrimi pe parcurs.

1. Hachi: A Dog’s Tale

Este imposibil să nu fi auzit până acum de Hachi: A Dog’s Tale, un film care prezintă povestea unui câine loial, care își aștepta stăpânul la gară, până când într-o zi acesta nu s-a mai întors. Este imposibil să nu plângi până la final cât vei vedea câd de loial este acest câine și probabil te vei întreba dacă patrupedul tău ar avea același comportament.

2. PS: I love you

Te vei îndrăgosti cu siguranță de personajul interpretat de Gerard Butler, însă vei plânge când vei vedea câte gesturi speciale a făcut acesta pentru soția sa. Scrisorile, aventurile și practic toate planurie pe care i le-a pregătit după moartea lui te vor emoționa cu siguranță.

3. Toy Story 3

Cine a spus că filmele animate nu te pot emoționa? Toy Story 3 este probabil cel mai emoționant film din franciză, iar povestea jucăriile te va impresiona, deoarece fiecare dintre noi se va regăsi în câteva momente. Noi toți am avut jucării preferate, nu-i așa?

4. The Lion King

Nu ne referim aici la filmul apărut anul acesta, ci la animația originală Disney. Sigur ai văzut-o în copilărie și, dacă nu, îți garantăm că scena tragică cu Mufasa te va impresiona chiar și acum, la maturitate.

5. Up

Continuăm seria filmelor animate care ne impresionează până la lacrimi cu filmul Up. Vei râde la o mulțime de scene, însă încă de la început îți vei da seama că povestea este una emoționantă, fiind vorba de o dragoste care întrece chiar și cele mai apreciate comedii romantice.

6. Coco

Iată un film animat care ne amintește să îi prețuim pe cei de lângă noi și totodată să ne amintim de cei care ne-au părăsit. O poveste impresionantă, care te va face să privești lucrurile și oamenii din jurul tău puțin diferit.

7. Lion

Lion te va cuceri cu siguranță, Nicole Kidman și Dev Patel jucând perfect în acest film. Nu este un film despre lei, așa cum te-ai fi gândit, ci despre un băiețel separat de părinții săi, care este adoptat ulterior de o familie iubitoare. Ajuns la maturitate, acesta nu se poate bucura de tot ce îl înconjoară, așa că decide să plece în căutarea familiei lui adevărate. O poveste pe care trebuie să o vezi!

8. The Theory Of Everything

Filmul nu se concentrează doar asupra inteligenței lui Stephen Hawking și a descoperirilor sale, ci și asupra relației pe care o are cu soția sa. Filmul pune în centru viața acestuia după descoperirea bolii și modul în care i-a influențat complet viața. Acest film emoționant este și unul controversat, soția lui Stephen Hawking fiind nemulțumită de modul în care au prezentat anumite aspecte din viața omului de știință.

9. My Girl

Un film adorabil cu copii, care probabil te va învăța o nouă lecție. Nu este vorba doar despre o aventură amuzantă, iar finalul poveștii te va face cu siguranță să plângi.

10. Collateral Beauty

Înainte să vezi Collateral Beauty trebuie să știi că este un film care te va face să te gândești mai bine la viața ta. După ce a suferit o pierdere importantă, un bărbat își pune mai multe întrebări trimițând scrisori către Dragoste, Timp și Moarte. Răspunsurile primite sunt neașteptate, iar el începe să vadă dincolo de durerea pe care o simte și învață din nou să observe frumusețea și fericirea.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
2