Toy Story 4 a rămas pe primul loc în clasament, generând încasări

Cel de-al patrulea film din franciza animată Toy Story a reușit să se mențină în fruntea box-office-ului nord american și în al doilea weekeend de la premieră.

La o săptămână de la debutul pe marile ecrane, Toy Story 4 a rămas pe primul loc în clasament, generând încasări de aproximativ 58 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În total, la nivel nord-american, filmul a generat încasări de 237 de milioane de dolari.

Toy Story 4 este, totodată, al patrulea cel mai profitabil film de anul acesta, după Avengers: Endgame (841 de milioane de dolari), Captain Marvel (428 de milioane de dolari) şi Aladdin (306 de milioane de dolari) - toate fiind producţii Disney.

 Pe locul doi în box-office-ul american a debutat filmul horror Annabelle Comes Home, al şaptelea din Universul Conjuring.

 Filmul scris şi regizat de Gary Dauberman, în care joacă Patrick Wilson, Vera Farmiga şi Mckenna Grace, a avut încasări de 20,3 milioane de dolari. 

 Comedia muzicală Yesterday, regizată de Danny Boyle, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 17 milioane de dolari. 

Filmul urmăreşte un compozitor aspirant, interpretat de Himesh Patel, care, după un eveniment ciudat, descoperă că este singurul om care îşi aminteşte de existenţa celebrei trupe The Beatles.  

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmsi.ro
0