РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Diverse
Drive-in Concert "Moldova Mea"
Aerodrom Vadul lui Voda

1 august

Traininguri
Экспресс- курс "Научись зарабатывать деньги создавая сайты на Tilda"
ONLINE

13 iulie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

14 iulie

Pentru copii
Он-лайн практикум по 3D моделированию “Стань дизайнером интерьера за месяц”
ONLINE

14 iulie

"Thor: Love and Thunder" include lupta cu cancerul a lui Jane Foster
16 octombrie, 11:43665

Anunțul făcut la Comic Con San Diego, în care a fost prezentat un Thor la genul feminin - Jane Foster (Natalie Portman) - a cam bulversat fanii, însă odată acceptată această variantă adoptată de studiouri (lansată în octombrie 2014 de Jason Aaron și Russell Dauterman), s-au ridicat noi întrebări legate de scenariul lui Thor: Love and Thunder.

Una dintre ele este legată de folosirea luptei cu cancerul a lui Jane din perioada transformării sale în „Marele Thor”, menționează cinemagia.ro.

Regizorul Taika Waititi (care a stat la cârma lui Thor: Ragnarok și al viitorului Love and Thunder), a oferit în răspuns, via variety.com, cu ocazia promovării noului său film, Jojo Rabbit: „Cred că este o parte importantă a benzilor desenate și este impresionant că trebuie să ducă două bătălii în același timp. În ceea ce mă privește, iubesc această variantă narativă. Rămâne de văzut dacă se va regăsi și în film”.

În benzile desenate, în vreme ce Thor nu mai este vrednic de a ridica ciocanul Mjölnir și pierde titul de protector al Asgard-ului, Jane este diagnosticată cu cancer la sân. Înainte ca altcineva să ajungă să revendice ciocanul magic, o femeie misterioasă reușește să îl ridice și se autoinitulează „Marele Thor”. Până când fostul Thor, care își ia numele de Odinson, află cine este acea femeie, Jane ajunge să se identifice total cu noua sa identitate de supereroină, însă cu toată energia si superputerile câștigate, cancerul continuă să îi afecteze forma umană.

Love and Thunder, în care o vom revede și pe Tessa Thompson în rolul lui Valkirie, se va lansa pe 5 noiembrie 2021. Noul film al lui Taika Waititi, comedia-dramă de război în care cineastul joacă rolul lui Hitler, se lanseză în Statele Unite pe 18 octombrie (nu are încă dată de lansare în cinematografele noastre).

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Diverse
Drive-in Concert "Moldova Mea"
Aerodrom Vadul lui Voda

1 august

Traininguri
Экспресс- курс "Научись зарабатывать деньги создавая сайты на Tilda"
ONLINE

13 iulie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

14 iulie

Noutați asemănătoare